Egy újabb naiva a kölni színen: "menekülteket szívesen látunk" lánykát erőszakolt meg az általa befogadott afgán

“Bírósági eljárás Kölnben – alvás közben szexuálisan bántalmazták” címmel jelent meg néhány nappal ezelőtt a Kölnische Rundschau alábbi írása.

Köln – Egy ellenállásra képtelen személy szexuális bántalmazása miatt egy 26 éves férfit az elsőfokú bíróság két év hat hónap szabadságvesztésre ítélt.

Az afganisztáni férfi, aki két éve menekült Németországba, a „Menekülteket szívesen látunk” internetes felületen keresztül jutott szálláshoz egy 20 éves lánynál. Október 25-én éjszaka áldozatának szobájába osont, és az alvó nővel a közösülést véghezvitte. Amikor a nő felriadt, küzdeni próbált ellene, majd a bátyja szobájába menekült, aki ugyanabban a lakásban él.

A támadás előtti órákban már próbált komolyabban közeledni a vádlott. „Azt az ügyfelem azonban félreérthetetlenül visszautasította”, mondta a magánvádlót képviselő dr. Monika Müller-Laschet. A bíróság a tettet különösen megvetendőnek tekintette, mert a vádlott a fiatal nő segítőkészségét használta ki.

Mi a tanulság?

A hírt megoszthatjuk családtagjainkkal és ismerőseinkkel, akárcsak azt az idevágó fabulát (tanmesét), ami a békáról és a skorpióról, illetve más változatban az egyszeri emberről és a kígyóról szól.

Hidra – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »