Egy széllibsi más-, román- és migránshátsót nyalogató lemond az állampolgárságáról. Na és?

Még nem hallottunk róla eddig, és továbbra is a tudatlanság édes homályát élveznénk, ha nem ír Orbán Viktor miniszterelnöknek az a sepsiszentgyörgyi hírszerkesztő, aki a kormány népszavazási kampánya miatt adja vissza magyar állampolgárságát.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Bús Ildi, a sepsiszentgyörgyi Friss FM hírszerkesztője, az Udvarhelyi Híradó és a Székelyhon.ro korábbi munkatársa a Facebookon üzente meg Orbán Viktornak, hogy a kormány idegenellenes kampánya miatt inkább lemondana a magyar állampolgárságáról – írja a 444.hu.

orbánviktornak üzenem, hogy megkaptam a levelét, a gyűlöletkampány kiválóan működött, csakhogy én nem a nem magyar állampolgárokat gyűlöltem meg ezáltal. Továbbá üzenem, hogy többet ilyen levelet ne küldjön – ne pazarolja rám a papírt és az illetéket – mert holnap elkezdem a magyar állampolgárságomról való lemondás eljárását. A többi miatt, amit üzennék letiltana a Fb.

Csak azt nem értjük, miért kellett az európai masszában hívő globalistának, egy szélliberálisnak “orbánviktortól” a magyar állampolgárság? Sok-sok kedves kereszténygyűlölő, nőt erőszakoló, Európát iszlámosító migránsbarátot pedig csak azért nem kívánunk az otthonába, mert rajta kívül sok más sepsiszentgyörgyi is búsulna.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »