Egy perc, ami garantáltan tűzbe hoz a magyar-svájci meccsre! (videó)

A magyar válogatott az Eb-menetelés után pontokat veszített Feröer ellen az első vb-selejtezőjén, nem csoda, hogy a közhangulat is megváltozott a franciaországi csoda után.

 

Hajrá, magyarok!

 

De nincs okunk és időnk szomorkodni, péntek este (Groupama Aréna, 20.45) ugyanis már a bombaerős Svájc ellen lép pályára Bernd Storck együttese, és minden segítségre szükség van a szurkolóktól. Ezért most egy perc alatt megpróbáljuk visszaadni az Eb-hangulatot, hogy este egy ország ordítsa újra teli torokból: hajrá, magyarok!

 

 

“Magyarország erős ellenfél”

 

Admir Mehmedi, a svájci labdarúgó-válogatott csatára úgy véli, a „Nati” számára a pénteki, budapesti mérkőzés  nehezebb lesz, mint a Portugália ellen a vb-selejtezők nyitányán 2–0-ra megnyert csata.

 

„Magyarország erős ellenfél, mutatja ezt, hogy az Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőig jutott. Lehet, hogy komikusan hangzik, de állítom, hogy nehezebb meccs lesz ez nekünk, mint a Portugália elleni. Akkor mindenki teljesen tudatában volt, hogy az Európa-bajnok az ellenfél, mindent bele kell adni. Most pedig nem szabad hátradőlnünk, hogy legyőztük őket. (…) Ha nyerünk, akkor óriási lépést teszünk a világbajnoki szereplés felé”

 

nyilatkozta Mehmedi.

 

Forrás: nemzetisport.hu

Nyitókép: MTI


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »