EGY NEMES VERSENY GYŐZTESE

EGY NEMES VERSENY GYŐZTESE

(NYILT LEVÉL JEAN ZIEGLER SZOCIOLÓGUSNAK)

Tisztelt Uram! 

Az elmúlt napokban, hetekben, sőt, hónapokban rengeteg kreténnel, hülyével, ócska kis politikai kalandorral és mikiegérrel, széplelkű liberális pöccsel, önsorsrontó anarchistával, betépett zölddel, mindenféle baloldali barommal volt dolgunk, de ön megdöntött minden elképzelhető rekordot.

Örömmel értesítjük, hogy ön a legnagyobb fasz a „ki tud nagyobb hazugságot és hülyeséget mondani Magyarországról és Orbán Viktorról” versenyben.

Örömmel értesítjük, hogy ezen mondataival sikerült ezt a nagyszerű helyezést elérnie:

„Szomorú és dühös vagyok, hogy Európa megsérti azokat a menekültek befogadásáról szóló nemzetközi egyezményeket, amelyeket az összes ország aláírt. (…) Botrány, hogy az EU nem lép fel keményebben Magyarországgal és Orbán Viktorral szemben. Ez a fasiszta kerítés egy emberiesség elleni bűntett. Orbán Viktornak a hágai nemzetközi bíróság előtt van a helye”

Tényleg gratulálunk!

Egyszersmind szeretnénk felhívni a figyelmét néhány apróságra, hátha ezek valamilyen fatális véletlen folytán elkerülték becses figyelmét.

Tehát:

Semmiképpen ne hagyja szó nélkül a következő fasiszta kerítéseket:

A Mexikó és az USA határán emelt kerítés;

Hírdetés

Spanyolország marokkói területen emelt kerítése;

Bulgária Törökországgal közös határán emelt kerítése;

Görögország Törökországgal közös határán emelt kerítése;

Izrael a palesztin Ciszjordánia hermetikus elzárására emelt kerítése;

A „Csalagút” bejárata köré húzott francia kerítés;

Ez utóbbival kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmét egy különösen aggasztó fejleményre: Egy neve elhallgatását kérő francia diplomata a minap a következőket bírta mondani:

„A francia diplomata szerint a szerb határhoz közel felhúzott magyar és a franciaországi Calais-nál felépített kerítés nem hasonlítható egymáshoz, mert a magyar kerítéssel a magyar kormány azt akarja megakadályozni, hogy el kelljen bírálnia a migránsok menedékkérelmét, míg a francia kerítés már az országon belül van és nem határzárként szolgál, hanem egy magántulajdont véd.”

Nos, az első és legfontosabb veszély a francia diplomata fenti nyilatkozatával az, hogy már-már veszélyezteti az ön elsőségét a „legnagyobb fasz” kategóriában. Másodsorban, a magyar kormány célja nem az, hogy kibújjon a migránsok menedékkérelmének elbírálása alól, hanem ellenkezőleg: Az, hogy minden migráns törvényesen lépjen be Magyarországra, és így minden migráns menedékkérelmét el lehessen bírálni, rendezett körülmények között. Ugyanis ez a jogszerű, ezt a kötelezettséget rója a magyar kormányra a dublini megállapodás, továbbá a magyar kormánynak EU tagságból következő kötelessége az is, hogy védje meg az Unió schengeni határát.

De ami a leginkább veszélyezteti az ön elsőségét nem más, mint a magántulajdon védelmére vonatkozó kitétel. Remélem, ön is érzi, hogy micsoda égbekiáltó és páratlan baromság ez. Akkora, hogy nyugodtan rá lehet támaszkodni. De amennyiben ez a magyarázat elegendő ahhoz, hogy Franciaország kerítéseket húzgálhasson fel, és senki se baszogassa ezért, és még a legnagyobb fasz se fenyegethesse a francia elnököt a hágai bírósággal, úgy ezúton közöljük: Magyarország egy magántulajdon. Tízmillió magyar állampolgár magántulajdona, tízmillió magyar állampolgár a részvényese ennek az „ingatlannak”.

Ezt a „magántulajdont” fogja védeni a határzár.

Ezt régen úgy hívták, hogy haza. De ez a fogalom a legnagyobb faszok apoteózisának idején elavultnak tűnik. De „magántulajdonként”, „ingatlanként” még ön is megérti.

Nagyjából ennyit szerettem volna az ön tudomására hozni.

Még egyszer szívből gratulálok önnek, és kérem, ez a siker ne tegye kényelmessé és önhitté: továbbra is maradjon versenyben! Higgye el, rengeteg kihívója lesz a következő hónapokban. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »