Egy mozgássérült ember kifosztásával is gyanúsítják a 16 éves O. Á.-t – ugye, a feltörekvő…

A jászsági rendőrök még a bejelentés napján azonosították a jászfényszarui kifosztás gyanúsítottjait. A 16 éves jászfényszarui “fiú” 2017. november 24-ére virradóra betört egy jelenleg lakatlan családi házba Jászfényszarun.

Egy kalapáccsal leverte a lakatot az ajtóról, majd bement az épületbe és kutatni kezdett. Onnan fagyasztott élelmiszereket és készpénzt, az udvarról több gerendát vitt el. Még ugyanezen az éjszakán 20 éves társával elmentek egy idősebb férfi házához, ahol korábban alkalmanként munkát végeztek.

Bementek, majd az alvó és mozgásában korlátozott sértett mellől ellopták pénztárcáját és elmenekültek. A Jászberényi Rendőrkapitányság és a Jászfényszarui Rendőrőrs rendőrei adatokat gyűjtöttek, és még a bejelentés napján azonosították, majd elfogták a két fiatalt.

A nyomozók az ellopott holmi egy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrök “O. Á.” boldogi lakost kifosztás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetése, míg társát kifosztás bűntett, magánlaksértés bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

(Police)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »