Egy malmői no-go zónában zajlott az esti tűzpárbaj – belleszkednek a kontinensfoglalók

Maszkos mopedesek nyitottak tüzet egy luxusautóra, a lövöldözésben négyen sérültek meg, egyikük életveszélyes felsérüléssel került kórházba, a rendőrség hajtóvadászatot indított. Valóságos tűzpárbaj volt vasárnap Malmöben, a szemtanúk egy focimeccs alatt a stadiontól nem messze automata fegyverek hangját hallották, a beszámolók szerint teljes volt a zűrzavar.

Magyar Menedék - Badiny

A hírek szerint egy bandaháború fejezeteként maszkos mopedesek nyithattak tüzet egy luxusautóra, a lövöldözésben négyen sérültek meg, egyikük életveszélyes felsérüléssel került kórházba – jelentette a közmédia helyszíni tudósítója. A svéd sajtó nem sokkal később egy hatalmas robbanásról is beszámolt nem messze a lövöldözés helyszínétől, de nincs hír arról, hogy bármilyen összefüggés lenne a két eset között – hangzott el az M1 reggeli műsorában.

Több százan próbáltak bejutni a malmői egyetemi kórházba – állítólag az áldozatok rokonai -, ezért le kellett zárni az épületet. A környéken rendívül sok bűncselekmény történik: áprilisban egy embert kivégeztek, két hónapja egy áruházban lövöldöztek, egy hónapja gránátot lőttek be egy lakóházba. A friss eset után még senkit nem tartóztattak le.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »