Egy magyarországi zsidó nyilvánosan szembe megy a magyargyűlölővel, a többi szemérmesen hallgat

Dániel Péter, az Izraelbe emigrált főállású agent provocateur szerepét magára öltve eldöntötte, hogy a magyar válogatott ellen drukkol, és minden erejét arra összpontosítja, hogy a gyűlöletet szítson. Első körben kifejtette, hogy szégyelli a magyarságát, majd két másik hosszú bejegyzésben azt ecsetelte, hogy ő inkább Ausztriának, Izlandnak, Portugáliának szurkol.

Magyar Menedék - Badiny

Dániel Péter ezzel az ámokfutásával csupán annyit ért el, hogy a magyarországi zsidó közösséget megbélyegezte. Olyannak állítva be, aki nem képes örvendeni a magyar sikereknek.

Erre válaszul, elhatárolódásképpen Pajor Tamás mélységesen lesajnálva elhatárolódott a volt magyarországi gyűlöletgéptől, Dániel Pétertől.

Kedves barátaim!

“Szükségét érzem, hogy egy minap megjelent őrültségre reagáljak. A sajtóból értesültem Dániel Péternek, a közelmúltban Izraelbe emigrált ügyvédnek a magyar futballválogatottat és szurkolókat becsmérlő nyilatkozatáról. Én a magam részéről magyar-zsidóként, vagy ha tetszik zsidó-magyarként leghatározottabban elhatárolódom ettől a visszataszító hangvételű, rosszindulatú megnyilvánulástól. Végre történik ebben az országban valami olyan, aminek pártállástól, világnézettől, származástól és vallási hovatartozástól függetlenül mindenki tud örülni. Patologikus jelenségnek tartom, amikor valaki ilyen események kapcsán is gyűlölködni kezd. Azt hiszem, zsigerileg ismerem a zsidóság szenvedéstörténetét és az ebből fakadó félelmeket, lelki gyötrelmeket, de könyörgöm, hogyhogy valaki felnőtt ember létére nem tudja megkülönböztetni belső világát az objektív külső történésektől. Még inkább égbekiáltó ostobaság, ha valaki zsidó értelmiségi létére nem látja, hogy ezzel pont a zsidóság ügyének árt a legtöbbet. Én ezt a magam részéről kategorikusan elutasítom és továbbra is jó szívvel szurkolok a magyar válogatottnak. Továbbá kérem azokat a zsidó, vagy a zsidósággal barátságos embertársaimat, akik az előbb elmondottakkal egyetértenek, hogy egy-egy nagy lájkkal támogassák és széles körben osszák meg ezen nyilatkozatomat.”

Hajrá Magyarország!

hunhír.info -magyar idők


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »