Egy kutya okozott autóbalesetet az Ungvári járásban

A baleset szombaton (november 26-án) kijevi idő szerint körülbelül 19 órakor az kárpátaljai Kistégláson (Ungvári járás) történt.

Az előzetes adatok szerint, a vezető elvesztette irányítását a járműve fölött, árkon keresztül nekihajtott egy ház kerítésének, majd a tetejére borult. A Volkswagen Touran típusú gépkocsi sofőrjének elmondása szerint egy kutya okozta a balesetet, ami hirtelen futott ki az útra.

Az egyik utas, aki csonttöréseket és különböző, kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett, csak a mentőszolgálat alkalmazottai tudták kiszedni a roncsok közül – tudatja a Mukachevo.net.

Korábban számoltunk be arról, hogy nem messze a csapi Tisza határátkelőtől szörnyű baleset történt. Egy Opel hátulról száguldott bele egy útszélen parkoló Mercedes tehergépjárműbe.

A rendőrség operatív csoportja megállapította, hogy az Opel 34 éves ungvári járási sofőrje elvesztette az uralmát a jármű felett, s ennek következtében ütközött a kamionba. A sofőr a helyszínen életét vesztette.

A hatóságok még nyomoznak a tragikus baleset pontos körülményeit illetően.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›Kistéglás (Тийглаш)Címkék: közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »