Egy kislányt állítólag nem engedett tovább egy ellenőr – szemtanúkat keres a BKK

Egy zárt Facebook csoportban írta meg egy felháborodtt anya, hogy 12 éves kislányát egy ellenőr nem engedte tovább, mert annak nem volt diákigazolványa. A BKK most szemtanúkat keres.

Sem a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK), sem a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak (FÖRI) nincs információja olyan esetről, amelyről egy Facebook csoport oldalára feltöltött anyag alapján a Borsonline számolt be 2016. május 22-én, miszerint egy vagy több jegyellenőr egy hazafelé tartó 12 éves kislányt nem engedett tovább a Blaha Lujza téren, mert annak nem volt diákigazolványa. A BKK és a FÖRI a nyilvánosság segítségét kéri az eset részleteinek tisztázásához – olvasható a Központ közleményében.
 
A BKK és a FÖRI kéri az esetet a közösségi hálóra feltöltő, magát felháborodott édesanyaként leíró személyt, vagy esetleg más szemtanúkat, hogy a bkk kukac bkk pont hu e-mail címen szíveskedjenek információkat adni arról, hogy pontosan mikor történt az említett eset. További segítség lenne, ha a jegyellenőrökről (vagy legalább egyikükről) is tudnának személyleírást adni annak érdekében, hogy az ügy részleteit tisztázhassák és amennyiben – legnagyobb megdöbbenésünkre – előfordult volna, akkor az ilyenkor szokásos vizsgálatot a BKK lefolytathassa.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »