EGY KÉRDÉS MOLNÁR ZSOLTHOZ

EGY KÉRDÉS MOLNÁR ZSOLTHOZ

Olvasom a dörgedelmet, ezt:

„A Nemzetbiztonsági bizottság elé kerül a moszkvai vízumgyár ügye

A Fidesz-kormány súlyos veszélynek tette ki Magyarország és egész Európa biztonságát azzal, hogy a moszkvai magyar konzulátuson érdemi ellenőrzés nélkül, ezerszámra bocsátották ki a schengeni övezetbe való belépésre jogosító vízumokat.

Hogyan épülhetett ki, és működhetett a nemzetbiztonsági szolgálatok szeme előtt a vízumgyár? Miért nem tudták megvédeni a magyar konzulátus alkalmazottait az illetéktelen befolyásolástól és fenyegetésektől? Miként lehetséges, hogy a visszaéléseket feltáró minisztériumi belső jelentés ellenére nem történt felelősségre vonás a visszaélések miatt?

Mindezekre a kérdésekre választ várunk a Nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén az Alkotmányvédelmi Hivatal és az Információs Hivatal vezetőitől. Az ügyben teljes körű, alapos vizsgálatot tartunk szükségesnek.

Molnár Zsolt

a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke”

Remek kis közlemény ez, feszes, tömör, az egymás után sorjázó kérdések önmagukat meghazudtolva mind-mind felkiáltójelekként viselkednek, egyszóval, van az egészben valami ügyes feszültség, mitagadás. Éppen ezért szinte aggódva emelek ki most e remekbe szabott egészből egy részt, ezt:

Hírdetés

„A Fidesz-kormány súlyos veszélynek tette ki Magyarország és egész Európa biztonságát azzal, hogy a moszkvai magyar konzulátuson érdemi ellenőrzés nélkül, ezerszámra bocsátották ki a schengeni övezetbe való belépésre jogosító vízumokat.”

Nagyon komoran, nagyon fenyegetően hangzik ez így, de tényleg. Hiszen valóban: oroszok ezrei léphettek be Európába íly módon, és egyáltalán nem kizárt, hogy ezen ezrek között megbújtak veszélyes bűnözők, akár oligarchák is, akik ebül szerzett pénzüket akarták tisztára mosni Európa elegáns bankjaiban, vagy veszélyes zsebtolvajok, akik esetleg békés európai polgárok meglopására készültek Lisszabontól Berlinig és vissza.

Szóval, alapjaiban meginoghatott Európa biztonsága.

Csak egy kínzó, gyötrő kérdésem van, és ezt most muszáj feltennem Molnár Zsoltnak, a Nemzetbiztonsági Bizottság szocialista elnökének, a Göncz Árpádot kifütyülő egykori skinheadnek (nicsak! Tiszta Vona Gabesz!), szóval ennek a nyomorult kis pöcsnek:

Figyelj te kis pöcs! Ha Európa biztonságát veszélybe sodorta pár ezer, illegálisan vízumot kapott orosz, akkor mit szólsz ahhoz a kétmillió migránshoz, akik eddig beözönlöttek Európába, mindenféle ellenőrzés nélkül, határokon átgázolva, java részük a Közel-Keletről jőve, Iszlám Állam által küldve, mit szólsz a beözönlő terroristákhoz, a hódítani akaró muszlimokhoz, a nőket meggyalázókhoz, robbantókhoz, ehhez az egész, félelmetes, megállíthatatlan, hömpölygő idegenséghez?

Ez nem veszélyezteti Európa biztonságát?

Csak azért kérdezem, mert nem hallottam, hogy kinyitottad volna a pofádat ebben az ügyben, csak azt hallottam, hogy elsoroltad az összes kretén lózungot a magyar határkerítés kapcsán.

Szóval, egészen biztos vagy benne, hogy Európa biztonságát kizárólag pár ezer orosz veszélyezteti?

(u.i.: Nehogy félreértsd a dolgot, Zsoltika! Nem várok választ…)  


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »