EGY ÍRÁS A MANDINERRŐL (VAGYIS NÉMETORSZÁGBÓL!)

EGY ÍRÁS A MANDINERRŐL (VAGYIS NÉMETORSZÁGBÓL!)

A Mandiner hozza az alábbi írást, amely ma jelent meg a Junge Freiheit-ban. Megérdemli, hogy én is kitegyem. Olvassák csak minél több helyen. És a németül tudóknak ajánlom a cikk alatti kommenteket is. Mondom: NEM VAGYUNK EGYEDÜL!!!! 

Németország utolsó barátja

Henning Hoffgaard

2015. szeptember 8. 11:26

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. Az emberek bíznak Orbánban. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek.

Hírdetés

„Orbán mélyen belehelyezi az ujjait a német menekültpolitika sebeibe, amely mára minden gátlását elvesztette. Mindenkit befogadunk. Minden menedékkérőt »szakmunkásként« és »új polgárként« üdvözlünk. Ezt az ő országa is megszenvedi. A magyar határokon naponta illegálisok ezrei gázol át. Míg Merkel és társai azzal próbálkoztak, hogy a határainkon lévő teljes szuverenitásvesztést pszeudo-humanitárius szólamokkal eltusolják, Magyarország cselekedett és kerítést épített a szerb határra. Brüsszel szája habzott a dühtől, Orbánt ez hidegen hagyta. Az ország, amely saját határait nem képes ellenőrizni, idővel semmit nem képes kontroll alatt tartani.

Jelenleg Magyarország az egyetlen ország, amely megpróbálja saját külső határait, melyek egyben az EU külső határai is, hatékonyan megvédeni. Ahogy azt az EU-s szerződések is megkívánják. Ez a férfi tartja magát a hatályos jogszabályokhoz, és még le is szidják emiatt. »Bizonyosan nem azokhoz tartozik Európában, akik közös megoldást igyekeznek találni, helyette sokkal inkább az erős embert játssza« — mondta róla Werner Faymann osztrák kancellár. Pár nappal később így nézett ki a Faymann-féle közös megoldás: minden Magyarországról érkező menedékkeresőt a legrövidebb úton Németországba szállítottak. Az, hogy Olaszország és Görögország szintén tízezreket enged át, már nem is téma.

(…)

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. A leszerepelt, korrupt baloldali ellenzék marginálissá vált. Az emberek bíznak Orbánban. A felmérésekben pártja, a Fidesz a legerősebb erő évek óta. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek. Egy kormányfő, akinek fontosabbak a választói, mint a különféle szerződések, amikkel úgysem foglalkozik senki. Elképzelhetetlen.”

  Junge Freiheit Henning Hoffgaard: Deutschlands letzter Freund


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »