Egy évvel az újrakezdés után mi is újrakezdjük

Egy évvel az újrakezdés után mi is újrakezdjük

1593 nap. Ennyi telt el azóta, hogy elindítottam Magyarország akkori legújabb Liverpool szurkolói blogját, az Anfield Road blogot. Akkor azt írtam, nem kívánok majd híreket fordítani, nem fogom folyamatosan fikázni a csapatot, hanem reálisan, „a kissé szkeptikus szurkoló nézőpontjából értékelni a vezetés és a csapat teljesítményét”.

1156 nap. Ennyi telt el azóta, hogy az eddigi utolsó poszt is megszületett a blogon. „Menj Isten hírével!” – üzentem az uruguayi Luis Suáreznek, aki mindenáron el akart igazolni a csapatból. Hál’istennek nem hallgatott rám, így a következő szezonban az angol Daniel Sturidge-dzsal a leggólerősebb angliai csatárpárost alkották. Steven Gerrard azonban elcsúszott az azóta sokszor emlegetett Chelsea elleni bajnokin, így ezüstérmes lett a csapat. Azóta lement még egy szezon majd még két bő hónap és el is jutottunk a következő pontig.

365 nap. Ennyi telt el azóta, hogy a német Jürgen Kloppot nevezték ki a Liverpool élére. Szerepéről most nem is írnék sokat – egy szombaton megjelenő cikkemben elemzem hosszasan, Kele János (mc_deere) blogger és az OLSCH is megszólal az írásban. Stay tuned!

Egy évvel a nagy újrakezdést követően pedig újraindul az Anfield Road blog. Az alapelvek nem változnak, a helyszín azonban igen: ezentúl a Magyar Nemzet Online-on lehet követni a posztokat. YNWA!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »