Egy budai plázában veszett össze feleségével a "szírszar", majd félholtra verte

Egy budai plázában veszett össze feleségével a "szírszar", majd félholtra verte

A szír állampolgárságú férfi a súlyosan sérült asszonyt elvitte anyósához, majd ismeretlen helyre távozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya eljárást folytat életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 39 éves, tartózkodási engedéllyel Magyarországon élő szír állampolgárságú férfi ellen.

A férfi 2016. szeptember 17-én a késő délutáni órákban féltékenység miatt egy Budapest II. kerületi bevásárlóközpontban összeszólalkozott a feleségével, majd később a Budapest XI. kerületi lakásukban többször bántalmazta a 33 éves nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ezt követően a sérült asszonyt és közös gyermeküket elvitte Kőbányán élő anyósához, majd ismeretlen helyre távozott.


A lepedőnek is megvannak az előnyei

A rendőrök 2016. szeptember 18-án elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen, aki hat nap bujkálás után feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Az életvédelmi nyomozók a férfit gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság 2016. szeptember 25-én elrendelt – áll a rendőrségi közleményben.

Az iszlám és a nők, avagy hölgyeim, legyenek résen!

"Felrobbantalak benneteket!" – kiabálta az ártatlan menekült egy brémai bevásárlóközpontban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »