Egy bárban rázta hátsóját Serena Williams

A világhírű teniszezőnő nem bírta visszafogni magát, azonnal táncolni kezdett, ahogy meghallotta a latin-amerikai ritmusokat.

Video of uIFsIGTfoMQ

Legutóbb a milánói divathéten keltett feltűnést a sportolónő, ahol feszülős, mélyen dekoltált felsőben és apró sortban mutatta meg bájait. A 34 éves 22-szeres Grand Slam-győztes teniszezőnő nemcsak egyre merészebben öltözik, de úgy is viselkedik. Pár napja a Gucci bemutatója utániestét egy bárban töltötte, ahol nem kellett sok ahhoz, hogy megmutassa, hogyan is ropja egy igazi tenisz csillag. Amint meghalotta a zene hívogató ritmusát, azonnal táncra perdült. A szórakozóhelyen nem voltak sokan, így szabdon rázhatta izmos hátsóját.Táncát videóra vették, amit Serena meg is osztott Instagram oldalánrajongóival, akik természetesen imádták a nem mindennapi produkciót – írja a life.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Serena Williams kutyakaját evett, rosszul lett, de bejutott a legjobb nyolc közéElverték Serena Williamset New Yorkban, olasz házidöntő a US OpenenRovatok: SportTelepülés: USACímkék: bulvár, amerikai híresség, Serena Williams, híres sportoló, sportForrás: Life.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »