Egész komoly kis zárnyitógyűjteménye volt N. Kálmánnak

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon N. Kálmán 48 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. június 1-jén a reggeli órákban feszítette be egy dunavarsányi családi ház teraszának ajtaját és onnan pénzt, ékszereket és karórákat tulajdonított el több millió forint értékben.

Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók azonosították és 2016. június 3-án 1 óra 20 perckor – tököli tartózkodási helyén – elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A házkutatás során a rendőrök feltehetően bűncselekmények elkövetéséből származó műszaki cikkeket foglaltak le. A férfi autójában zárfésűket, nyerskulcsokat és feszítővasat találtak.

Az ellopott órákat a gyanúsított ismerősénél, egy délegyházi házban találták meg a nyomozók. A nyomozóhatóság kezdeményezte N. Kálmán előzetes letartóztatásának elrendelését.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »