Egész Európa Nagy Ádám iránt érdeklődik

Egész Európa Nagy Ádám iránt érdeklődik

Nagy Ádám szinte biztos, hogy nem marad a Ferencvárosnál, ugyanis csaknem Európa összes országából érdeklődnek iránta. A játékos és menedzsere azonban megállapodtak: amíg Nagy az Eb-n szerepel, nem beszélnek az ajánlatokról.

„A Norvégia elleni pótselejtező óta folyamatosan keresnek meg minket érdeklődők Nagy Ádámmal kapcsolatban” – mondta a NSO-nak Kövesdi Viktor, a CMG menedzseriroda egyik vezetője. Eddig ezek a klubok merültek fel Nagy Ádámmal kapcsolatban:

Chelsea Liverpool Freiburg Bologna Trabzonspor Benfica

Kövesdi jelezte, hogy szinte nincs olyan európai ország, ahonnan nem érdeklődtek volna Nagy iránt, de különbséget kell tenni az érdeklődés és a konkrét ajánlat között. Utóbbira öt-hat esetben volt példa, egyebek között Olaszországból és Törökországból.

„Ádámmal múlt hét pénteken abban maradtunk, hogy onnantól kezdve addig, amíg a magyar válogatott kint van az Európa-bajnokságon, nem beszélünk az ajánlatokról. Ádám rendkívül profin kezeli ezt a helyzetet, mi pedig maximálisan támogatjuk őt ebben. Jobb is, ha teljesen kizárja most a külvilágot” – tette hozzá Kövesdi.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »