Edzett a Storck-csapat, új sérültünk van

Az osztrákok elleni győzelem után szerdán átmozgató edzéssel készült a magyar labdarúgó-válogatott a szombati folytatásra, az izlandiak elleni marseille-i Európa-bajnoki mérkőzésre.

Az Eb friss hírei percről percre ITT.

A szövetség honlapjának beszámolója szerint azok a játékosok, akik a keddi 2-0-s győzelem alkalmával legalább egy órát a pályán töltöttek Bordeaux-ban, a hotelben regenerálódtak, míg a többieknek rendes edzést tartott Bernd Storck szövetségi kapitány a tourrettes-i edzőpályán. Ebéd után Terre Blanche-ban eleredt az eső, de ez nem akadályozta meg, hogy délután teljes értékű edzést végezzen a csapat. Igaz, a gyakorlás nagy részét a pálya melletti kondisátorban töltötték a játékosok, és csak az edzés végén, egy rövid átmozgatásra vették birtokba az addigra felázott pályát.

A foglalkozásokon Fiola Attila kivételével mindenki részt vett. A válogatott jobbhátvédje az első mérkőzés második félidejében kapott rúgást a bal lábára, és – bár a kezelések hatására lábadozik sérüléséből – nem biztos, hogy bevethető lesz a második csoportmérkőzésen.

Csütörtök délelőtt ismét frissítő jellegű, átmozgató edzés vár a csapatra, de délután már teljes erőbedobással készül a gárda az izlandiak elleni összecsapásra, melyre a Stade Vélodrome-ban kerül sor szombat este hatkor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »