Ebben a kastélyban szállt meg Rogán Bulibáró Antal

Ebben a kastélyban szállt meg Rogán Bulibáró Antal

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Rogán Antal és neje helikopterrel utaztak el egy lazgira, amiért az eseményen fellépő Kis Grófó igazi bulibárónak nevezte a minisztert.

Rogán letagadta, hogy a helikopterezés megtörtént volna, sőt perrel fenyegette meg azokat a sajtóorgánumokat, akik ilyesmit írnak róla, ám miután megmutatták neki a bizonyító erejű fényképeket, nem reagált többé.
 
Helyettük a helikoptert biztosító cég állt elő a magyarázattal: azt mondták, egy forintot sem kértek az egyébként óránként negyedmillióba kerülő helikopterbérlésért, ingyen ajánlották fel a családnak, hogy a párnak ne kelljen a kisgyerekkel éjszaka utaznia. Azért voltak ilyen jó fejek, mert Rogán Cecília cégével partneri kapcsolatot ápolnak.
 
A Magyar Nemzet azt is kiderítette, hogy Rogán és családja a mándoki Forgách Kastély elnöki lakosztályán szállt meg, ami 110 ezer forintba kerül éjszakánként.
 
Van ott minden, ami kell: intarziás tölgyfa parketta, kézzel csomózott keleti szőnyeg, két ultra HD tévé, exkluzív kivitelezésű, baldachinos fürdőszoba.
 
Az továbbra is rejtély – némi fantáziával persze lehet találgatni -, miből telik a bruttó egymilliót kereső Rogánnak az urizáló életmódra.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »