Dzsudzsáktól tart az osztrák kapitány

Dzsudzsáktól tart az osztrák kapitány

Szervezett, jó csapat, határozottan védekezik, képes hatékony ellentámadásokra, ráadásul ott van Dzsudzsák Balázs. Ettől még nyerni akarnak ellenünk, ígéri Marcel Koller, az osztrákok kapitánya.

Ausztria svájci szövetségi kapitánya szerint a maygar-csoportban Portugália a legerősebb. „Várhatóan előttünk végeznek majd, de mi sem akarunk lemaradni, ott akarunk lenni a nyomukban” – közölte Marcel Koller, az osztrák válogatott szövetségi kapitánya, aki határozottan leszögezte, nem akar előre tervezni, egyelőre a magyarok ellen készül a csapatával.

Marcel Koller a magyar válogatottal kapcsolatban a fegyelmezett védekezést emelte ki, valamint azt, hogy tud átváltani támadásba. Kijelentette, nem kis dolog kétszer egymás után legyőzni Norvégiát. Az MNO kérdésére Koller jelezte, Dzsudzsák Balázst tartja a legveszélyesebb magyarnak, akinek hihetetlenül veszélyes beadásai vannak, gyors és erős, képes változtatni a mérkőzés menetén.

Az osztrák kapitány kifejezetten örül annak, hogy jelentős számú osztrák szurkolótábor előtt zajlik majd a mérkőzés. „Megpróbálunk megfelelni az elvárásoknak” – mondta az esélyekről Marcel Koller.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »