Drogos orgiára készültek a Sound sztárjai – ez az imádott multikultúra

Hat lányt választottak ki maguknak, majd az öltözőbe vitték őket, ahol elszabadult a pokol. A kanadai sztárzenészek elmenekültek.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Újabb megdöbbentő rész­leteket derített ki a Bors a hétvégi soundos botrányról. A hétfői hírekkel ellentétben nem két, hanem hat lány ment az öltözőbe a DVBBS nevű formációval.

Hogy ott mi történt, még mindig nem tudni pontosan. Egy biztos: a fiúk a közönség soraiból választották ki a lányokat, akik boldogan mentek fel hozzájuk a színpadra és utána az öltözőbe is. Húszezer ember látta őket az imádott zenészekkel együtt bulizni, és az öltözőig vezető úton is testőrök és színpadi munkások hada figyelte minden lépésüket. Eszükbe sem ju­tott, hogy akár az életükbe is kerülhetett volna a hamis biztonságérzetük.

A Bors legfrissebb információi szerint nem kettő, hanem hat lányról volt szó, ők mind egyszerre mentek be a zenészekkel és azok kísérőivel az öltözőkonténerbe.

– Biztonságban érezték magukat, hiszen sokan voltak – mondja a Borsnak egy informátor. – Megbíztak a vendéglátóikban, hiszen ők sztárok, mindig jófejek. Nos, ezt gondolták nagyon rosszul – teszi hozzá a névtelenséget kérő forrásunk, aki szombaton ott volt a helyszínen, majd így folytatja: – Sokszor látunk olyat, hogy a sztárok rajongó lányokat visznek be magukkal, aztán egy gyors szex után egy dedikált pólóval útjára is engedik őket. De ilyen aljasságot még nem látott a szakma, hogy ájultan otthagyjanak bárkit a földön. És ha nagyobb baj történik? Ha nem találja meg a takarító személyzet a lányokat? Ez undorító, biztos vagyok benne, hogy a szakma kiveti magából az ilyen férgeket, és a zenészek tesznek is róla, hogy a világ minden táján megtudják, mit tettek Magyarországon ezek a fiúk – mondta ingerülten.

Informátorunk szerint a hat lányból három lett nagyon hamar – percek alatt – rosszul, amitől megijedtek a DVBBS tagjai, és azonnal kereket oldottak. A reptéren érte őket utol a rendőrség.

– Három lány elszaladt, de a másik három már nem tudta elhagyni a helyszínt – mondja a szemtanú. – Egyikőjük a vécében rogyott össze, a másik kettő pedig az öltözőrészben hevert, amikor rájuk találtak.

A Bors még vasárnap megkereste a Somogy Megyei Rendőrkapitányságot, ahonnan hétfő reggel ez a válasz érkezett a kérdéseinkre: „Megkeresése kapcsán tájékoztatjuk, hogy a rendőrök 2016. július 10-én négy férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akiknél előzőleg a ruházat átvizsgálása során kábítószergyanús anyag került elő. Négyük közül hármuk esetében a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A külföldi férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. A nyomozás érdekeire történő hivatkozással az ügyről több részletet nem áll módunkban közölni. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján – szexuális erőszak gyanúja nem merült fel.”

Megpróbáltunk a lányok állapotáról abból a Balaton-parti kórházból is információkat szerezni, ahova a mentő szállította őket, de az intézmény főigazgatója hírzárlatot rendelt el az ügyben.

bors


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »