Drogos cigányok ölhették meg az izraelit – állítólag együtt kábítószereztek

Drogos cigányok ölhették meg az izraelit – állítólag együtt kábítószereztek

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun megyei rendőrök egy tiszakécskei ingatlanban egy férfi holttestet találtak 2016. április 30-án az esti órákban. A helyszíni és halottszemle elsődleges adatai alapján idegenkezűség okozta az izraeli sértett halálát.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a korábban elfogott N. K. 21 éves kocséri és S. E. 19 éves lakiteleki lakosokat emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekmény elkövetését beismerték. A nyomozók kezdeményezték a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2016. május 2-án elrendelt – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrség nem nagyon ad információt a meggyilkolt izraeli családjának

A Magyar Rendőrség tegnap az izraeli nagykövetség útján közölte Ofir Gross, a Tiszakécske közelében meggyilkolt izraeli férfi családjával, hogy nemsokkal a holttest megtalálása után letartóztattak a gyilkosság elkövetésével gyanúsított két magyar állampolgárt, ám ennél több információt nem nagyon hajlandó megosztani a hozzátartozókkal. Közben a gyilkosságról beszámoló izraeli portálok kommentelői közül egyesek a magyarság elleni hangulatkeltésre használják fel a tragikus esetet.

Gáli Gross, a Tiszakécske határában meggyilkolt izraeli férfi húga nyilatkozott a Hádásot 2 hírportálnak. Az izraeli nő újdonságként elmondta, hogy bátyja rablógyilkosság áldozata lett Magyarországon. A Magyar Rendőrség egyébként igen kevés információt hajlandó megosztani a meggyilkolt férfi izraeli családtagjaival, nyilatkozta Gáli Gross. (Mi meg csak sejtjük, hogy a nagy titkolózás oka abban az alább olvasható levélben rejlik, amit egyik olvasónk juttatott el hozzánk – J. K.)

A meggyilkolt izraeli férfi holttestét – a húga elmondása szerint – a közeli családtagjai azonosították Magyarországon, ám még nem szállították haza Izraelbe. A nő azt is elmondta, hogy a holttest megtalálásának helyszínén talált tárgyak és jelek alapján tartóztatta le a Magyar Rendőrség N. K. 21 éves kocséri lakost és a tettestársát, egy 19 éves lakiteleki „fiatalt”. Gáli Grosss azt is elmondta a Hádásot 2 hírportálnak, hogy az izraeli Haifa városában élő család utoljára a múlt hét csütörtökén lépett kapcsolatba a bátyjával, aki közölte velük, hogy valószínűleg egy helybeli, tiszakécskei fiatalembernél száll meg.

El-Kudszi – Kuruc.info

Olvasó: belőtt cigányok gyilkolták meg a drogmámoros izraeli férfit

Az idősebb, a 21 éves gyilkos, N. K., alias Németh Károly nemrégen szabadult a börtönből, ahol évekig ült betörésért. Nevelőszülők nevelték fel, miután a biológiai anyja elhagyta, majd prostituáltnak kiment Olaszországba.

Németh erősen drogfüggő, s a 19 éves lakiteleki tettestársával, illetve az általuk meggyilkolt külföldivel együtt drogmámorban voltak, amikor megtörtént a bűncselekmény.

A gyilkosság előtt a három személy egy Tiszakécskéhez közeli tanyaszerű épületben drogozott, ott, ahol Németh lakott, pontosabban élte erkölcstelen életét.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »