Dolgozott az éjjel a TEK, drogosok nehéz éjszakája

Budapest három kerületében 24 óra alatt 14 embert fogtak el a fővárosi rendőrök kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt – közölte a rendőrség.A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a X. kerületi Alkér utca lakásban tartott házkutatás során a rendőrök az udvaron lévő növényekben elrejtve, valamint a téglafal rései között amfetamint találtak

Magyar Menedék - Badiny

Egy lakhelyelhagyási tilalom alatt lévő férfi naponta árult kábítószert kőbányai lakásuk udvarán, ebben az élettársa és az édesanyja is segített neki.

A férfit és családtagjait szombat este, valamint vasárnap hajnalban a ferencvárosi nyomozók fogták el a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével. A rendőrség kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. Miklós 47 éves, B. Viola 36 éves, valamint N. Miklósné 64 éves budapesti lakosok ellen.

A II. kerületi rendőrök szombaton nem sokkal éjfél után a Tárkony utcában fogtak el egy férfit, V. Tamás ruházatának átvizsgálásakor marihuánát találtak.

Az V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a Szent István téren fogták el V. Dávidot, akinél kokaint találtak.
V. Tamás és V. Dávid ellen szintén kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A kábítószer-kereskedelem elkövetésével gyanúsított öt embert kihallgatásukat követően őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásukra tett előterjesztést a rendőrség. A bűncselekményekkel összefüggésben további kilenc embert állítottak elő, velük szemben kábítószer-birtoklás miatt indult eljárás – olvasható a BRFK közleményében.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »