Döbbenetes hasonlóság! Cristiano Ronaldo tiszta anyja

A sztárfocista egy igazán különleges Instagram-fotóval ajándékozott meg minket. A képen az édesanyjával, édesapjával, és kisfiával látható. Így végre az is kiderült, hogy kire is hasonlít a sztárfocista!

A szüleinket nem választjuk – néha csak a véletlenen múlik, hogy “túléljük”-e a ránk nézve káros cselekedeteiket. Így van ezzel az imádott Cristiano Ronaldo is, aki  tavaly megjelent életrajzi könyvében mesélt arról, hogy édesanyja nem várta örömmel az érkezését, sőt, mindent megtett azért, hogy ne szülessen meg a ma már világklasszis focista.
Szerencsére az asszony abortuszról szövögetett tervei meghiúsultak, ennek köszönhetően jöhetett létre az alábbi családi fotó, amit a focista nemrég osztott meg a közösségi oldalán. A képen pedig világosan látszik:

Cristiano megszólalásig hasonlít az édesanyjára – írja a life.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?TOP 10: Pogba Bale és C. Ronaldo előtt – a legdrágább igazolásokRonaldo, Bale vagy Griezmann lesz az UEFA Év játékosaRovatok: SportTelepülés: PortugáliaCímkék: sport, Portugália, híres focista, Cristiano Ronaldo, Real MadridForrás: Life.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »