DK: a korrupció miatt összeomolhat a gazdaság

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint összeomolhat a magyar gazdaság amennyiben Brüsszel az “orbáni korrupció” miatt valóban felfüggeszti az európai uniós támogatásokat.

Oláh Lajos, az ellenzéki párt független országgyűlési képviselője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóját követően az MTI-nek nyilatkozva emlékeztetett: sajtóhírek szerint az EU felfüggesztheti az összes Magyarországnak szánt fejlesztési pénz kifizetését, mivel a pályáztatásért felelős szervek nem függetlenül működnek.

“Magyarán szólva az EU-nak nem tetszik, hogy az európai adófizetők pénzét nem a tisztességes magyar vállalkozások, hanem Mészáros Lőrinc és a miniszterelnök veje kapja” – fogalmazott.

A DK politikusa szerint az “EU-val kirakatharcot mímelő Orbán Viktornak a fülét-farkát be kellene húznia azok után, hogy Brüsszelből kell szólni amiatt, hogy ne lopja el a magyarok pénzét”.

Szerinte a kormányváltás után “Orbán Viktornak és tettestársainak” a független igazságszolgáltatás előtt kell majd felelniük “az ország kirablásáért”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »