Degeneráltak, ez nektek szól:Aki nem dolgozik, ne is egyék!

A Demokratikus Koalíció ma ünnepélyesen bejelentette, hogy a jövőben nem vesznek részt se a parlamenti, se a bizottsági munkában, így se felszólalni, se szavazni nem fognak, legyen szó egészségügyről, béremelésről, oktatásról vagy korrupcióellenes harcról. Mindez egyértelmű üzenet: a baloldal a 2018-as választásról lemondott, nem tudnak, és láthatóan már nem is akarnak kormányt váltani.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Egy dolgot akarnak ezentúl is: felvenni a több százezres tiszteletdíjat a semmiért. Vajon melyik munkahelyen lehet ezt megtenni ma Magyarországon? Vajon hányan jelenthetik be, hogy a kormány elleni tiltakozásként nem dolgoznak meg a fizetésükért?

Látva, hány egykori gyurcsányista politikus lelt menedéket a Fidesznél, nem lepődünk meg azon, hogy a DK a jövőben nem kívánja a parlamentben szembesíteni Orbán Viktort saját kormányának maffiamódszereivel, azt azonban határozottan elvárjuk, hogy a DK képviselői ezek után ne vegyék ki az adófizetők zsebéből azt a tiszteletdíjat, amiért nem dolgoztak meg.

További szomorú következménye a gyurcsányisták lustaságának, hogy Terézváros és Erzsébetváros lakói a jövőben parlamenti képviselet nélkül maradnak, hiszen a választókörzet 2014-ben megválasztott képviselője, Oláh Lajos a munkakerülők közzé tartozik. A parlamenti munkát eddig is nagy ívben kerülő képviselőtől bűnös felelőtlenség, hogy ócska pártpolitikai machinációk miatt deklaráltan feláldozza a választókerület képviseletét. Oláh Lajosnak tehát vissza is kell adnia a parlamenti mandátumát.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője és Stummer János,a Jobbik Budapest 5. számú választókerületének elnöke


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »