De Gea mentette meg a Unitedet az Anfielden

De Gea mentette meg a Unitedet az Anfielden

Nem túl izgalmas meccsen játszott gól nélküli döntetlent a Manchester United Liverpoolban.

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 8. fordulójának zárómeccsén a Manchester United látogatott a Liverpool otthonába, azaz a Special One (José Mourinho, ManUtd) küzdött meg a Normal One-nal (Jürgen Klopp, Liverpool).

A két edzőzseni olyan jól felkészült egymásból, hogy gól nélküli döntetletlennel ért véget a találkozó. Az első félidőben a United akarata érvényesült inkább, majd a másodikban már helyzetek is jöttek: előbb Ibrahimovicnak voltak lehetőségei, majd a Liverpoolnak. Ám a manchesteriek spanyol válogatott kapusa, David De Gea Emre Can és Philippe Coutinho váratlan lövéseit is bravúrral tudta menteni.

A meccs utolsó negyedórájára beállt az egykori evertonos Wayne Rooney a Liverpoolba, ám nem tudott változtatni a játék képén, így relatíve unalmas, 0-0-s rangadóval ért véget a PL nyolcadik fordulója. Ez volt az egyetlen meccs egyébként, amelyen nem született gól. A két csapat előző öt meccsének mindegyikén volt gól és csak egy döntetlen akadt köztük.

Az iksszel a Liverpool maradt a negyedik – két pontra van lemaradva az éllovas Manchester City–Arsenal párostól. A United a hetedik, három ponttal lemaradva a ‘Pooltól.

Premier League, 8. forduló:

Szombat:
Crystal Palace–West Ham United 0-1 (0-1)
Manchester City–Everton 1-1 (0-0)
Arsenal–Swansea City 3-2 (2-1)
Bournemouth–Hull City 6-1 (3-1
Stoke City–Sunderland 2-0 (2-0)

West Bromwich Albion–Tottenham Hotspur 1-1 (0-0)
Chelsea–Leicester City 3-0 (2-0)

Vasárnap:
Middlesbrough–Watford 0-1 (0-0)
Southampton–Burnley 3-1 (0-0)

Hétfő:
Liverpool–Manchester United 0-0

###HIRDETES2##


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »