David Moyes szétszedné a Unitedet

David Moyes szétszedné a Unitedet

Noha lassan megkezdődik a bajnoki pontvadászat a Premier League-ben is, a Sunderland még egyetlen új játékost sem igazolt. A csapat menedzsere, David Moyes most éppen korábbi csapatából próbál játékosokat elcsábítani. Jelenleg Fellaini és Januzaj van a célkeresztjében.

Amióta kinevezték David Moyest a Sunderland menedzserének, egyfolytában azon gondolkozik, kikkel tudná új csapatát megerősíteni. Mindenesetre nem ment messze az ötletelésben, ugyanis szétnézett volt csapata, a Manchester United háza táján, és máris megtalálta célpontjait. A The Sun riporterének elárulta, korábbi két kedvencét, a belga válogatott Marouane Fellainit és a szintén belga tehetséget, Adnan Januzajt látná szívesen ismét a keze alatt.

Fellainihez való ragaszkodása régi keletű, hiszen még 2008-ban igazolta le a belga játékost akkori klubjához, az Evertonhoz, majd vitte magával Manchesterbe, Januzajt pedig ő állította be először a United csapatába, aki pont a Sunderland ellen debütált két góllal.

„Hatalmas lehetőség rejlik a Sunderlandben, de sokat kell még fejlődnünk. Nekem van a negyedik legjobb nyerési mutatóm az angol bajnokságban, nem akarom ezt elrontani. Ehhez pedig új játékosok is kellenek, és ha Fellaini vagy Januzaj szívesen jönne hozzánk, tárt karokkal fogadnánk” – árulta el David Moyes. A szakember egyébként a szövetségi kapitánynak kinevezett Sam Allardyce helyére érkezett a Sunderland menedzseri székébe.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »