Dárdai: Sok jóra ne számítsunk

Dárdai: Sok jóra ne számítsunk

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál szerint ha a portugálok jó napot fognak ki, akkor nem nyerhetünk. Ám, nekik is megvannak a gyenge pontjaik, a szakember szerint például pontrúgásban jobbak vagyunk.

„Sok jóra ne számítsuk” – mondta Dárdai Pál az M4 Sport szakértőjeként a magyar válogatott Portugália elleni mérkőzése kapcsán. Mint a német szakember jelezte, a luzitánok nem úgy kezdték az Eb-t, ahogy azt kell, de mindenképp tovább akarnak menni az F csoportból, sőt, a kontinenstornát is szeretnék megnyerni.

Kiemelte, amennyiben Fernando Santos csapata jó napot fog ki, akkor a Storck legénységének nehéz estéje lesz, ugyanis a portugálokban megvan minden: gyorsaság, váratlan húzások és egyénileg is jók, persze megvannak a hibáik is. Hozzátette, a magyar válogatott kialakult játéka az izlandiak, norvégok, románok ellen megfelelő, de a portugálok ellen másra, még többre lesz szükség, mert az egyéni képességek között nagy a különbség.

Ugyan nincs igazi gólgyárosuk és Ronaldónak se megy mostanában, de a Real sztárjának is voltak korábban is rosszabb mérkőzései, ám ha nagy a tét, mindig képes gólt, gólokat szerezni. Dárdai szerint azonban az ellenfélnek is megvannak a gyengéik: visszatámadásnál nem elég szervezettek így jó passzjáték után egy-két gyors kontrát tudunk vezetni, ráadásul pontrúgásban jobbak vagyunk náluk.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »