Darázscsípés okozta egy férfi halálát Ukrajnában

Az ukrajnai Zsitomir megyében darázscsípés miatt halt meg egy férfi – jelentették a Zsitomir Megyei Államigazgatás Polgárvédelmi osztályán, tudatja az Ukrán Nemzeti Hírportál.

Az információ szerint a tragédia a Zsitomir megyében található Priluki faluban történt. Az 1968-as születésű férfi darázscsípésbe halt bele. A szakértők megjegyezték, hogy az idén ez az első haláleset.

A szerencsétlenség a falu közelében található erdős részben történt. A férfi feleségével együtt erdei gyümölcsöket gyűjtöttek. Az javasoljuk, hogy legyenek óvatosak a gyümölcsök szedése közben. A darazsak a levegőben a magas koncentrációjú cukor fölött repülnek. Azonban, bárhol találkozhatunk a bogarakkal, mert ők az erdőben, a fákban és a méhkaptárakban is előfordulhatnak – közölték a Polgárvédelmi osztályon.

Mint már közöltük, a Lemberg megyei Zolocsevi járásban egy 44 éves férfi méhcsípésekbe halt bele.

A férfi testvérének szállította a méheket, amikor az egyik kaptár véletlenül felborult. A kaptárból kiszabaduló méhek többször is megcsípték a férfit, amitől az áldozat a helyszínen életét vesztette.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Húsallergiát okozó kullancscsípés?Méhcsípések öltek meg egy ukrán férfitPofonegyszerű módszer; és a szúnyogcsípés nem viszket már!Darázscsípésbe halt bele egy újszentiváni családapaRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: baleset, elhalálozás, darázscsípés, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »