Dániel Péter, kuss legyen!

Vannak, akik valamiféle eltorzult lelkiállapot; valós, vagy vélt frusztráció; esetleg tehetségtelenségük felett érzett önsajnálatuk okánál fogva nem tudnak a magyar sportsikereknek örülni. Kérdés, hogy sajnáljuk, vagy gyűlöljük őket?

Itt van például a mentális zavarokkal küszködő, a sikertelenségével való szembenézés helyett Izraelbe menekülő Dániel Péter ügyvéd (?).

“Nem könnyű eldönteni, hogy melyik dolog a szégyenletesebb és szánalmasabb. Talán a magyar válogatott kritikán aluli, béna, színvonaltalan játéka? Talán az, hogy erre a pitiáner, ócska focira Orbánék százmilliárdokat pazarolnak el a közpénzekből? Talán az, hogy emiatt az értelmetlen pazarlás miatt magyar gyermekek éheznek és magyar emberek pusztulnak el? Talán az, hogy a szerencsétlen, nyomorgó, lebutított magyar nép még tapsol is ehhez? Vagy talán az, ahogyan a magyar “szurkolók” viselkednek, azaz antiszemita, rasszista, neonáci, primitív véglényekként őrjöngenek Budapest utcáin és itt az interneten is… Nem tudom. De azt tudom, hogy szégyen magyarnak lenni… megint.” – írja Dániel Péter magyargyűlölő szociopata ügyvéd Izraelből.

Nem tudom, hogy mennyit és milyen értelemeben kell foglalkoznunk egy ilyen féreggel. Gondolkodtam is rajta, hogy érdemes-e egyáltalán erre reagálni, hisz a hülye is tudja, látja és érzi, hogy mindezt csak azért csinálja, mert nem tudja kordában tartani magyargyűlölő érzéseit, ráadásul frusztrált, mert félrecsúszott politikai pályája és karrierje miatt egyre többet szenved. Amely utóbbit egyébként az összeférhetetlen viselkedése okozott – így önsajnálata mások gyűlöletébe csap át, ahogy az a pszichológiai viselkedések nagykönyvében meg van írva. A mentális retardációja pedig inkább egy kóros állapot nála, amely miatt a szellemi képességek fejlődése elmarad, megreked egy bizonyos szinten. Nos, ez történt ezzel a szerencsétlennel is. Most meg csücsül izraeli otthonában, ki tudja miből él, s azon kísérletezik, hogy egy-egy irományával át tudja-e még lépni az általa is igen messzire kitolt ingerküszöböt. Hátha írnak róla itthon valamit. Hátha elég fotos lesz ismét.

Nos, kedves Dániel! Sikerült átlépned az ingerküszöböt. Azt hiszem feljelentést tehetne több ezer ember, akit lenáciztál, pusztán azért, mert örülni és ünnepelni merészelt Budapest utcáin a magyar labdarúgó válogatott sikerének. De nem sok értelme lenne. Amennyire eluralkodott rajtad a paranoia és más lelki-nyavalya, s amennyire elmerültél az önsajnálat mocsarában saját tehetségtelenséged miatt, még örülnél is az áldozat szerepének.

Egyébként pedig címeres idióta vagy, aki nem feljelentést, hanem egy pofonvágást érdemelne – hátha felébrednél önsajnálatából. Én pedig, miután az utcán kiabálta a nyolcéves fiam is a “RIA-RIA-HUNGÁRIA” rigmust, és te lenáciztad és “véglénynek” nevezted őt – kész vagyok ezt a pofont kiosztani. Bár nem vagyok benne biztos, hogy párbajképes vagy!

Nem is rólad kellene beszélni, hanem a jelenségről, amit képviselsz! Mert azt gondolom, hogy a Magyarországon élő magyar zsidóknak és szervezeteiknek kellene téged feljelentenie. Mert ezzel viselkedés sokat, tragikusan sokat ártasz nekik és az ő hírüknek, társadalmi elfogadottságuknak.

The post Dániel Péter, kuss legyen! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »