Dacian Ciolos: a modern Romániát egy országprojekttel lehet kiteljesíteni

Románia jövője attól függ, hogyan választanak a román állampolgárok – mondta december elsejei üzenetében Dacian Cioloş miniszterelnök.

“Azt mondják, hogy December 1-je a történelemnek egy csodája volt. És valóban az volt (…), egy olyan momentum, amikor olyan emberek éltek, akik nagyot mertek álmodni és meg is valósították álmaikat. (…) Nekik köszönhető, hogy létrejöhetett a modern Románia, a teljes Románia. Ma, két évvel a centenárium éve előtt, lehetőségünk van, hogy kiteljesítsük ezt a modern Romániát azáltal, hogy minden különbözőség dacára, félretéve a mindennapi súrlódásokat, együtt elfogadunk egy országprojektet” – mondja Cioloş miniszterelnök a kormány és a saját Facebook oldalára feltöltött videóüzenetben.

Cioloş szerint az ország jövője attól függ, hogy miként választanak az állampolgárok.

“A modern Románia álma összetarthat bennünket, hogy együtt találjuk meg a módját, hogy megvalósítsunk egy országprojektet. Egy olyan pillanatban vagyunk, amikor dönthetünk az ország jövőjéről, amelyet – biztos vagyok benne – felvállalhatunk együtt. Isten éltesse Romániát! Isten éltesse a románokat, bárhol is élnek! Isten éltessen mindenkit, aki Romániában él!’ – üzente Dacian Cioloş. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »