Csurka megjósolta Európa elpusztítását – Schultz most világosan kijelentette

A hazájában a szeptemberi választásokon vereséget szenvedő SPD-vezér, Martin Schulz nem kertelt, elmondta a terveket. Egyesült Európai Államokat akar, és akinek ez nem tetszik, az nyugodtan távozhat az Európai Unióból. Akkoriban konteónak tűnt, a többség bolondnak hitte a radikális eszméket hirdető politikust, ma már nem titkolják.

A közelmúlt legnagyobb szélsőjobboldali alakjára nem figyeltünk eléggé. Akkoriban persze még nem volt internet, csak a televízióból és az újságokból informálódhattunk. Bár Csurka István nem sok meghívást kapott a médiától, az újságok hasábjain is hiába kerestük.

Szinte eldugták az emberek elől, hogy ne is halljanak róla, közben ment a szokásos nácizás, nyilasozás, ahogy az megszokhattuk.

Ha, meg is hívták a televízióba egy vitaműsorba, akkor 2-3 ballib médiás próbálta zavarba hozni Csurkát, de hiába. Műveltsége és felkészültsége ritkaságszámba ment, nem bírtak vele könnyen.

A Magyar Igazság és Élet Pártjának néhai vezére szinte nagyon jól olvasta az világhatalmi törekvéseket. Aki még anno olvasta a Magyar Fórum című hetilapot, a tudja, hogy milyen értékes írásokat hagyott hátra az utókornak.

Tisztában volt már akkor Soros György törekvéseivel, az Európai Unió sátáni terveivel és a bevándorlással is. Mindhárom jóslata bejött.

1994-ben Csurka István megmondja a tutit Soros Györgyről:

A MIÉP elnöke, Csurka István 1998. február 8-án a következőket írta a migrációról:

” A végső cél a Magyarság kipusztítása.

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.

Hírdetés

Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.

Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – kormányai régen elárulták.

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz
itt a Kárpát – medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk.”

2003-ban írta meg Csurka István az Első hívás című felszólítását a március 15-ei Hősök terei demonstrációra, illetve aktuálisan arra figyelmeztetett, hogy milyen súlyos veszélyekkel jár a várható EU-csatlakozás. Évek elteltével Csurka jóslatait mintha beigazolódni látnánk…

Akkor még lett volna esély az EU nélküli jövőre:

A Martin Schulz féle kijelentésről, avagy a globalizmusról:

 

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »