Csoportosan érkeznek a migránsok a szerb–magyar határra

Röszke, Kelebia – Tegnap (csütörtökön) egy 30 fős csapattal találkoztunk. A tranzitzóna tele, mivel csak 50-60-an férnek el benne.

– Hét napja jöttem, újdonsült barátaim két hete. Én nem akarok Nyugat-Európába menni, menedékkérelmet nyújtottam be. Magyarországon maradnék, a törvények betartása mellett – mondta tegnap lapunknak a röszkei tranzitzóna egyik pakisztáni lakója. A huszonéves fiatalember 30 társával együtt várta a határon született ítéletet, ottjártunkkor is folyamatosan dolgoztak a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársai. Pintér Sándor belügyminiszter nem túlzott, amikor azt mondta, megteltek a tranzitzónák.A cikk folytatása, illetve a teljes cikk képgalériával elérhető ITT

Forrás: delmagyar.hu

sokkaljobb-kommentár: Úgy néz ki, jönnek már a világ a világ minden tájáról, főként a túlszaporodott ázsiai országokból az általában analfabéta migránsok és menekültek. A német munkaügyi miniszter szerint 90 százalékukkal nem lehet mit kezdeni még évek múlva se. Németországban 140 ezer már regisztrált migránsról nem tudják, hogy hol van. Állítólag már Szlovákia felől is jöttek be Magyarországra, Balassagyarmaton vannak. Ebbe az áradatba belepusztul a vén Európa.

Úgy tudjuk, hogy a magyar hatóságok elrendelték a készültséget.

Az iraki migránsok közül azok, akiknek felszabadították az Iszlám Állam igája alól a települését, hazaindultak Merkel kancellár szerint. Nem kellett volna a fél világot a Hamis zászlós hadműveletekkel kiforgatni a sarkaiból kedves Amerika…

Békéscsaba, 2016. március 11.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Amikor 25 évvel ezelőtt  győztünk a kommunizmus és a totalitárius diktatúra felett, amikor lebontottuk a vasfüggönyt és a berlini falat, amikor összeomlott a keleti blokk és szétesett a Szovjetunió, egész Európa eufóriába esett. Álmodtunk az európai házról, amelyben minden európai népnek az otthona lesz  és amelyben mindenki otthon fogja érezni magát. És ma ezt az európai házat másokkal akarják megtölteni, tőlünk idegen népekkel és más, idegen kultúrával. Ki akarják cserélni az európai népeket és kiirtani az európai kultúrát.” (Eva Maria Barki Ausztriában élő nemzetközi jogász)

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »