Csopakon a I. Hungarica Nemzeti Családi Tábor

Csopakon a I. Hungarica Nemzeti Családi Tábor

Az idei évben első alkalommal kerül megrendezésre június 17. és 19. között Csopakon az I. Hungarica Nemzeti Családi Tábor. A honi rockzene egyik zászlóshajójának számító Hungarica azt a célt tűzte zászlajára, hogy egy olyan hiánypótló rendezvényt hívjon életre, amelyen a rockzene mellett a nemzeti értékrenddel rendelkező családok egész nap színes, hagyományőrző programokon, jó társaságban kapcsolódhassanak ki.

A rendezvény színhelyéül a csopaki üdülőfalu szolgál majd, ahol a rendezvény egész ideje alatt, gyönyörű környezetben, a táborlakók többféle sportolási lehetőségek közül választhatnak. Lesz lehetőség bográcsozásra, a legkisebbek részére a szervezők pedig külön programokkal készülnek.

A pénteki napon a házigazda, Hungarica akusztikus koncertje mellett színpadra lép a Nemzeti Hang és a Romantikus Erőszak is. 2016 a lengyel-magyar barátság éve, ezért a szombati nap ennek jegyében fog telni.

A szombati programok már délelőtt kezdetüket veszik, előbb Ander Balázs a két nemzet történelmi kapcsolatáról fog előadást tartani, majd Novák Előd nemzetünk egyik legfontosabb kérdéséről, a demográfia helyzetről fog beszélni. A nap folyamán a hagyományőrzés jegyében a baracskai Árpádnemzetség Hagyományőrző és Kézműves Egyesület fog tevékenységéből ízelítőt adni. A délutáni órákban az Ismerős Arcok lép színpadra, majd kivetítő előtt lehet szurkolni a nemzeti tizenegynek az Izland elleni EB-mérkőzés alatt. Az est egyik vendége lesz a lengyel nemzeti rockot játszó Pozytywka zenekar, majd őket a Hungarica nagykoncertje követi, a Tábor zenei részét pedig a szigetközi Katapult zenekar zárja. Vasárnap a magyar tenger partján pihenhetik ki magukat a táborlakói.

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak a vakáció első hétvégéjén a magyar tenger partjára egy hamisíthatatlan rockfesztiválra .

Jegyrendelés és szállásfoglalás: info@hungaricatabor.hu

További információk: www.hungaricatabor.hu


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »