Csizmadia: érik Sorossal szemben egy, a kitiltáshoz hasonló magyar lépés

Csizmadia: érik Sorossal szemben egy, a kitiltáshoz hasonló magyar lépés

Most, amikor a valóság beköszöntött az Európai Unióba, Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter, demokrata elnökjelölt-aspiráns elküldte első számú földerítőjét, Soros Györgyöt az Európai Bizottságba, hogy tesztelje jövőbeni politikáját és annak a visszhangját – jelentette ki Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Csizmadia László / forrás: magyarhirlap.hu

A globális kapitalizmus mögött most valóssággá is vált a pénzügyi háttérhatalom, hiszen senki sem képes megdönteni egy politikai apparátust anélkül, hogy előtte átvegye az irányítást a kulturális tényezők felett. Arról van szó, hogy ez a háttérhatalom az európai keresztény kultúrát akarja szétverni, így tudja majd megszerezni a világ globalizálásához való teret – tette hozzá.

Soros egy pénzember, aki úgy gondolja, hatalmat is szerezhet.  Az sem véletlen, hogy több országból is kitiltották. Láthatjuk, neki nagyon fontosak a civil szervezetek, ezekbe jelentős pénzt pumpál, hogy fellazítsák a neki nem tetsző kormányok működését – hangsúlyozta. Úgy vélte: azért támogatja a migránsokat, hogy ha betelepülnek Európába, le lehessen szorítani a béreket, el lehet lehetetleníteni a szakszervezeti mozgalmakat.

 A lényeg a párhuzamos társadalmak létrehozása, a belháborúk, ebből egy üzletember nagyon jól meg tud élni – emelte ki. Soros az alternatív médiát pénzeli, az újságírókat megvásárolja, és sajnos tapasztalatlan fiatalokat is a hatalmába tud keríteni, mindenfajta tüntetésre mozgósítani tudja őket. Soros Györggyel szemben érik egy olyan magyar intézkedés is, mely hasonló lehet a kitiltáshoz – mondta Csizmadia László.Az interú ITT meghallgatható.Forrás: Híradó.hu

The post Csizmadia: érik Sorossal szemben egy, a kitiltáshoz hasonló magyar lépés appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »