Csempészcigarettával megpakolt mikrobuszt foglaltak le a kárpátaljai határőrök

A több mint 3000 csomag, ukrán zárjeggyel ellátott cigaretta a gépkocsi rejtekhelyeibe volt bepakolva. A határőrök továbbra is folytatják a csempészet elleni harcot – jelentette az Ukrán Állami Határszolgálat.

Kárpátalján a csapi határellenőrző ponthoz egy lengyel rendszámú Volkswagen típusú mikrobusz érkezett. Az ukrán férfi külföldre szeretetett volna utazni – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

A gépkocsit a határőrök alapos felülvizsgálatra továbbították, melynek során a rejtekhelyekben közel 3300 csomag ukrán cigarettára bukkantak. A dohányáru ára körülbelül 70 ezer hrivnya. A csempészcigarettával együtt lefoglalták az ukrán férfi 75 ezer hrivnyára becsült járművét is.

Az esetet jegyzőkönyvezték.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Negyvenmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak TiszabecsenIllegálisan szállított elektromos cigarettákat foglaltak le egy ukrán állampolgártól KárpátaljánCsempészcigaretta volt a turista táskájábanRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›Csap (Чоп)Címkék: cigarettacsempészet, kékfény, bűnügy, Ukrán Állami Határszolgálat, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírek, Csap, ukrán-magyar határForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »