Csalódott az LMP-ben, így már csak a Jobbikban bízik…

Várja az LMP és a Jobbik támogatását Mellár Tamás, aki Pécsen indul független képviselőjelöltként az országgyűlési választáson.

Newsroom című műsorunkban a közgazdász azt mondta, csalódott az LMP-ben. Mivel korábban dolgozott a pártnak szakértőként, azt várta, támogatni fogják az indulását. Mellár Tamás hozzátette: Vona Gáborral, a Jobbik elnökével is tárgyalni fog, hogy az ellenzéki párt támogassa őt a baranyai 1. választókörzetben, amelynek országgyűlési képviselője most a fideszes Csizi Péter.

Hírdetés

– Vona Gáborral legutoljára novemberben beszéltem, és pozitívan állt az egész dologhoz. Azt mondta, támogatni fognak, de hogy konkrétan milyen módon, milyen formában, arról a későbbiekben tárgyaljunk. Most még az új helyzetben ez nem történt meg, de szándékomban áll a következő napokban. Tehát még menet közben vagyunk, de remélem, sikerül velük is egyességre jutni, mert szerintem az lenne a legfontosabb, hogy egy széles körű összefogás valósuljon meg – mondta független országgyűlésiképviselő-jelölt a Hír TV-ben.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »