Csalódott a Fradi edzője, hát még a szurkolók…

Csalódott a Fradi edzője, hát még a szurkolók…

MTI nyomán

Ócska játékkal, béna tizenegyesekkel, megalázva esett ki a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

Thomas Doll vezetőedző nagyon csalódottan és feldúltan értékelte csapata, a Ferencváros teljesítményét azután, hogy szerdán hazai pályán 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyespárbajban alulmaradtak az albán Partizani Tiranával szemben.

“Csak elnézést tudok kérni a szurkolóktól a teljesítmény miatt”

– idézte a fradi.hu a német szakembert. Hozzátette: jól kezdtek, de számára felfoghatatlanul utána “visszahozták” a meccsbe az albánokat. Néhányan nagyon félve játszottak, ami nagyon nagy kár egy ilyen meccsen – hangsúlyozta. Hazai pályán, nagyszerű stadionban esti meccset játszottak, nagy lehetőség előtt álltak, nagyon keserű így kiesni – jelentette ki.

“Ez elfogadhatatlan, nem ezért küzdöttünk az egész tavalyi szezonban, hogy itt kiessünk. Nem volt élet, nem volt tűz bennünk. Volt néhány jó teljesítmény a csapatban, de a többiek produkciója mellett ez nem lehetett elég a továbbjutáshoz”

– értékelt a ferencvárosi edző.

Lovrencsics szégyelli magát

Az FTC a júniusi sorsolás nyomán a Skenderbeúval találkozott volna, csakhogy az albán bajnokot egy évre kizárta a nemzetközi kupasorozatokból az európai szövetség (UEFA), amelynek döntését később a nemzetközi Sportdöntőbíróság is jóváhagyta. Az UEFA ezt követően az ezüstérmes Partizanit átsorolta az EL-ből a BL-be.

A magyar klub egyik új szerzeménye, Lovrencsics Gergő azt mondta, hogy szégyelli magát, mert az albán csapatot két-három góllal le kellett volna győzni.

“A pályán be kellett volna bizonyítanunk, hogy jobb csapat vagyunk. Ez nem sikerült, nem tudtunk kilépni az árnyékból”

– értékelt.

A magyar bajnok és kupagyőztes FTC ezzel befejezte szereplését az európai kupasorozatokban.

„Kubatov és a haszonélvezők Ferencvárosa ma megbukott újra, megint kipukkadt egy lufi. A vezetőség évek alatt elmarta a szurkolók nagy részét maga mellől, eltapsolt kb. 30 milliárd forintnyi közpénzt, morális válságba vezette a klubot és évről-évre eteti velünk a kamut, hogy milyen nagyszerű csapatunk van. Hulljanak a fejek, tisztuljon meg a Ferencváros azonnal. Nincs mire várni. Ha nem lesz változás akkor egyszerűen köpjétek szembe magatokat, de ne reménykedjetek, hogy az ámokfutasotokat megbocsájtják a Fradisták”

– olvasható egy sokatmondó szurkolói vélemény a Ferenczvárosi C-közép Facebook oldalán.

“BL. Ferencváros-Partizani Tirana 1:1, tizenegyessekkel 1:3 8700 néző. Kiestünk a legelején. Szégyen. Borzalmas gyenge csapat, borzalmas kevés néző, nulla szurkolás, hazugság és hazugság a klub vezetőitől minden évben, minden héten. A kérdés, hogyan tovább…”

írja a Fradimob szurkolói oldal a Facebookon.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »