Családi kisvállalkozást kapcsolt le a rendőrség

Egy tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot, amelyet postai úton juttatták el a felhasználókhoz, az ellenértéket utánvéttel kérték a folyószámlájukra. Igazi startup vállalkozás volt tehát. 

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Csongrád megyében, a tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot és az új pszichoaktív szernek minősülő anyagot – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a kábítószergyanús anyagot egy internetes oldalon hirdette a 47 éves nő, valamint 23 és 18 éves fia, akik a drog ellenértékét a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők tavaly február és október között összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a feladóvevényeket.
    
Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet – tudatta a százados.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »