Cristiano Ronaldo és Pepe színésznek is jó lenne az izlandi kapitány szerint

A csoportellenfél portugálok két meghatározó labdarúgója, Pepe és Cristiano Ronaldo egyben remek színész is Lars Lagerbäck, a pénteken rajtoló franciaországi Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos négyesben szereplő izlandi válogatott társkapitánya szerint.

View the full image

„A portugáloknál játszik a világ egyik legjobbja, aki egyben egy nagyon tehetséges színész is” – nyilatkozta Lagerbäck egy norvég rádiónak a háromszoros aranylabdás Ronaldóról, aki teátrális mozdulatokkal ünnepelte a sikert a május 28-i Bajnokok Ligája-döntőben, amit a Real Madrid tizenegyesekkel nyert meg a városi rivális Atlético ellen.

A svéd tréner kitért a portugál válogatott és a Real Madrid másik játékosára, a védő Pepére is.

„Az idei Bajnokok Ligája-döntőben olyan előadást láthattunk tőle, amivel akár Hollywoodban is munkát kaphatna, bár nekem egyáltalán nem tetszett”– hangsúlyozta Lagerbäck.

A portugál és az izlandi együttes az F-csoport jövő keddi nyitófordulójában, St. Étienne-ben mérkőzik meg egymással – írja az MTI.

Az Eb-n 44 év szünet után szereplő magyar válogatott kedden utazik Franciaországba, ahol elsőként jövő kedden Ausztriával csap össze Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele.

SportVilágForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »