Civilizációk harca dúl Izraelben

Civilizációk harca dúl Izraelben

Most látjuk, micsoda gaztett volt Európát migránsokkal elárasztani és bomlasztani.

 

„Mészárlás kezdődött az ország déli részén. Ártatlan embereket öltek meg az otthonukban, gyerekek rejtőztek a szekrényekben 12 órán keresztül, miután a szüleiket kint megölték egy, a holokausztra emlékeztető eseménysorozatban” – érzékeltette a zsidó állam letámadásának rögvalóságát Fleur Hassan-Nahoum, Jeruzsálem alpolgármestere, aki légiriadó közben, egy óvóhelyről jelentkezett be hétfőn a budapesti Pro-Izrael konferenciára.

A felkavaró videókból és beszámolókból valóban az derül ki, hogy a palesztin terrorszervezet katonái példátlan kegyetlenkedésbe kezdtek, miután szombat reggel – brutális rakétatámadások kíséretében – dél-izraeli területekre törtek be. Válogatás nélkül gyilkoltak, civil férfiak, nők és gyerekek ellen folytattak hajtóvadászatot, majd – katonai szemszögből teljesen értelmetlen és bestiális módon – megkínozták a túszokat, akik közül százakat Gázába hurcoltak. Ott – a melldöngetve közzétett videók tanúsága szerint – a holttesteket, emberi maradványokat győzelemittasan hurcolták végig az utcákon. Olyan videót is láthattunk, melyen egy még élő, földön fekvő túszt kapával, a nyakra mért ütések révén fejeznek le.

 

Sajnos a kegyetlenkedés, a polgári lakosság megfélemlítése nem ritka az önmagával örök harcot vívó világunkban, de amit ezek a videók visszatükröznek, az a gyűlölet egészen extrém foka. Az arab terror iskolájában már az anyatejjel szívják magukba a gyűlöletet, s generációk nőnek fel úgy, hogy a vetélytársról, ellenfélről csak egy végletekig démonizált, minden emberi méltóságától megfosztott kép él bennük. Máskülönben hogyan nem hat rájuk a megtámadott gyermekek, védtelen civilek sírása és szenvedése?

Akik ilyenre képesek, nem egy másik nézetrendszert, vallást vagy érdeket képviselnek, hanem egy másik civilizációt. Egy alantas eszméktől fűtött, elborzasztó horda áll szemben a mi évezredeken át kiművelt, antik erkölcsön, a zsidó és keresztény vallási hagyományon alapuló civilizációnkkal. És itt nem a palesztin népről van szó, hiszen közülük sokan (miként az arab világ egy része is) a békében és a fejlődésben érdekeltek. Egy olyan erővel és ideológiával állunk harcban, mely a legkevésbé sincs tekintettel a humánumra.

 Igen, mi is harcban állunk, hiszen ezek a terroristák a mi életünkre és gyermekeinkre is rátörnek – elég csak felidézni a Magyarország déli határa mentén zajló migránsterrort és bűnözéshullámot.

Beszédes, hogy a Hamász egyik vezetője, Mahmúd al-Zahar az átfogó terrortámadás után azt mondta: „Izrael csak az első állomás volt. A mi törvényeink lesznek érvényben az egész bolygón, nem lesznek többé zsidók vagy keresztény árulók.”

Ezt az uszítást és erőszakot nem nézhetjük tétlenül, s ezért is nagyon helyes, hogy a szuverenista, nemzeti magyar jobboldal szellemi vezetői, köztük miniszterelnökünk felismerte: Európa megmaradásának és Magyarország biztonságának kulcsa Izraelben keresendő. Ha ott áttör az arab terrorizmus, a Közel-Kelet lángba borul, majd a betolakodók hada könnyen Európa felé veheti az irányt, miközben az unió nyugati részére beengedett iszlamisták polgárháborút szíthatnak, s végül Magyarország könnyen kettős szorításba kerülhet.

Volodimir Zelenszkij most persze aggódhat, hogy az amúgy is egyre inkább megbolyduló világ figyelme elterelődik az orosz–ukrán háborúról. Hiszen a hétvégi támadás után még a Biden-féle amerikai adminisztráció is kénytelen volt szolidaritást vállalni Izraellel, megerősítve az USA katonai erőit a Földközi-tenger délkeleti részén, pedig a demokrata mélyállam a Soros-hálózattal karöltve régóta mesterkedik a konzervatív élű izraeli politika élet szétzilálásán. Ebbe számukra eddig simán belefért, hogy bőkezűen dotálják és bátorítsák a palesztin enklávék vezetőit, s velük természetesen a terrorhálózatokat is. Figyelemre méltó Jeszenszky Zsolt a PestiSrácokon megjelent vezércikke, amelyben kollégánk rávilágít, hogy a Hamász a korrupt, kijevi bábkormánytól szerzett amerikai rakétákkal lövi Izraelt.

Hírdetés

Nem kisebbítve az orosz–ukrán konfliktusban vagy akár a Hegyi-Karabahban értelmetlenül elpusztított civil életek fontosságát, de muszáj felfognunk, hogy az iszlamizmus egészen más veszélyt jelent civilizációnkra, mint a hatalmi és nemzeti érdekek mentén kirobbanó háborúk. Az ott látott képsorok úgy festenek, mint az ismert zombifilm jelenete, ahol az elfajzottak megtámadják Jeruzsálem falait.

 

Természetesen keresztény emberként nem léphetünk túl a katonai válaszcsapások szörnyűségén sem, az elrettentés gyanánt elpusztított palesztin civilek tragédiáján. S nem feledhetjük el a múltban kölcsönösen vagy akár a keresztény lakosság ellen elkövetett embertelenségeket, melyekben nemcsak az arab, de a korábbi zsidó kormányoknak is nagy felelősségük van. Mégis be kell látni: a mi elemi érdekünk, hogy Izrael felülkerekedjen és visszaverje a létét és megmaradását fenyegető támadást.

Persze szánalmas, hogy a Nyugat ebben a drámai kérdésben sem tud egységesen fellépni. New Yorktól Berlinig szinte nincs olyan nagyváros, ahol ne jártak volna örömtáncot az elfolyt zsidó vértől megittasult betolakodók, összeszövetkezne a neobolsevik Muppet-show szatírarcú felvonulóival. Beleégett a retinámba a manhattani tüntetés képsora, ahol az amerikai szociáldemokraták (értsd: komcsik) szervezésében több száz palesztinbarát tüntető gyűlt össze, és mi mást csinálhattak volna, mint izraeli zászlókat égettek és őrjöngve imádták az erőszakot. 

Láss csodát: a szivárványos és palesztin zászlók sűrűjéből egy barnácska kéz emelkedett ki, horogkeresztes képet mutogatva. A kreténvonatra a brüsszeli és honi baloldal is felkapaszkodott, mentegetve az arab terroristákat, és azt sulykolva, hogy nem ők, hanem Putyin a főgonosz. Guy Verhofstadt, az unió főidiótája odáig merészkedett, hogy a zsidóságot hibáztatta a terrorért, arra utalgatva, hogy Benjamin Netanjahu kormánya nem állt ki Ukrajna mellett, megérdemelték hát, amit kaptak. 

„Verhofstadt élősködik mások fájdalmain – egy igazi mocsok” – írta válaszul Frank Füredi politológus az X-en, s így is kell helyretenni az igazi mocskot.

„Ennek a jelenségnek az az oka, hogy a woke-progresszió egy új antiszemitizmust hívott életre. Ugyanazok ítélik el Izraelt emberi jogi blablával, akik hirdetik a nyitott határok politikáját. Ettől a terroristák felbátorodva érzik magukat, ennek brutális jelei az Izraelre kilőtt rakéták és a magyar határkerítésnél rendőrökre tüzet nyitó migráns is” – vont príma párhuzamot Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az általuk szervezett hétfői Pro-Izrael konferencián.

A magyar jobboldal a hétvégi terrorhullámra és a liberálbolsevikok alávaló megnyilvánulásaira adott gyors és kiváló reagálá­sait nem lebecsülve, mégis arra intenék, hogy mi ezúttal is kizárólag a magyar érdekekre legyünk tekintettel!

Nekünk nem Jeruzsálem falait, hanem a Kárpát-medencét kell megvédenünk a zombiktól, s a Közel-Keletnél egyelőre fontosabb a magyarság megmaradása és a béke a szomszédban! 

Nem voltak olyan régen a kilencvenes évek, amikor az izraeli politikai elit a megszállásból és kommunista diktatúrából épp kikapaszkodó, szövetségesekre vágyó Magyarországot az antiszemitizmus hamis vádjával rúgta vissza a pocsolyába, évtizedekre csorbítva a konzervatív oldal nemes törekvéseit. Ezeket a rossz időket Orbán Viktor ügyes szövetségi politikával – remélhetően – örökre a múltba zárta, s Izrael­re ma már olyan baráti országként tekintünk, amely mellett a bajban is ki kell állni.

Lánglelkű, egymásra licitáló ifjú konzervatívjainkat tehát bátorkodom arra inteni: az itthoni és külhoni magyarok mellett legalább ilyen hangosan álljanak ki, mint Izraelért. Ne feledjék: nekünk Magyarország az első!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mohamed Szaber)

Huth Gergely – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »