”Civilek” jó tanácsai hogy nem lehessen kitoloncolni a betolakodót

Az elmúlt másfél év alatt 35 000 migránst deportáltak vissza hazájukba Németországból. Hatszázan azonban megúszták a kitoloncolást. Egy “civil szervezet” tanácsokat ad a migránsoknak, hogyan akadályozzák meg a deportálásukat, ha elutasították a menedékkérelmüket. A legtöbbször az afrikai országokból érkezők balhéznak, hogy ne kelljen hazamenniük. Az első helyen Eritrea és Gambia áll, majd Szomália, Irak, Pakisztán és Kamerun követi őket a sorban. A lista végét az afgán és szír migránsok zárják

Magyar Menedék - Tepe

Repülőgéppel vitték volna haza azokat a migránsokat, akiket két hivatalnok is elkísért az útjukon. A felszállás előtt percekkel azonban az illegális bevándorlók elkezdtek kiabálni, nem voltak hajlandóak becsatolni a biztonsági övüket és azt magyarázták a pilótának, hogy ők nem a saját szabad akaratukból utaznak haza. A gép végül nem szállt fel velük.

Ilyen és ehhez hasonló esetek történtek 2015 januárja és 2016 júniusa között. A balhénak köszönhetően 600 esetben meghiúsult az illegális bevándorlók hazaszállítása.

A pilóták 160 esetben utasították el, hogy felszálljanak a migránsokkal. Az adatok szerint 46-szor a Lufthansa, 23-szor az Air Berlin, 20 esetben pedig a Germanwings munkatársai nem voltak hajlandóak hazaszállítani az illegális határátlépőket. 108 esetben azért hiúsult meg a deportálás, mert az adott személy állítólag beteg volt. 37 esetben a migránst hazája utasította vissza.

A legtöbbször az afrikai országokból érkezők balhéznak, hogy ne kelljen hazamenniük. Az első helyen Eritrea és Gambia áll, majd Szomália, Irak, Pakisztán és Kamerun követi őket a sorban. A lista végét az afgán és szír migránsok zárják.

A w2eu nevezetű weboldal “független információkat biztosít” az Európába érkező migránsoknak. Az oldalon a hazaszállítás megakadályozásával kapcsolatosan is osztogatnak tanácsokat az illegális bevándorlóknak.

A honlap szerint elég egy hangos nemet mondani a gépen, de ha ez még sem jönne be, akkor kezdjenek el hangosan kiabálni, ne üljenek le, ha még is megtették, akkor pedig semmiféleképpen se kapcsolják be a biztonsági övüket. Ha ez mind nem lenne elég hatásos, akkor dobják le magukat a földre és ott vergődjenek.
Az év végéig Németországból várhatóan 100 000 embert szállítanak vissza hazájába, már ha sikerül.

magyaz idők


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »