Civil ruhás Dredd-bírók cirkálnak a párizsi elővárosi vonatokon

A párizsi elővárosi vonatok ellenőrzésének szigorításán munkálkodnak a párizsi hatóságok – írja a Russia Today angol nyelvű orosz hírportál.A rendőröknél lőfegyver is lesz – közölte a francia vasúttársaság elnöke még vasárnap. Rendőrbírókat is kivezényelnek a járőröző biztonsági csoportokhoz, akik főleg a Párizs környéki elővárosi vonatokon fognak utazni.

Magyar Menedék - Sitchin

A módszer hatékonysága már bizonyított: a repülőkön is hasonló módon ügyelnek az utasok biztonságára, ott is “rejtőzködő” rendőrök utaznak a civil lakosok között.

Az állomások biiztonsági ellenőrzését is megerősítik, folyamatosan üzemelnek a biztonsági kamerák, és minden gyanús esetről jelentést kell írni. Az emberek csomagjait felszállás előtt ellenőrizni fogják, 30 keresőkutyát is bevetnek, emellett robbanóanyag-felderítő berendezést is telepítenek a fontosabb állomásokra.

A biztonsági intézkedések sok városban ellenérzéseket váltottak ki. Amszterdamban, Brüsszelben és Kölnben még nem sikerült meggyőzni a helyi hatóságokat a vonatok ellenőrzésének szigorítására, de a francia vasúttársaság elnöke szerint már folyamatban vannak a nemzetközi tárgylások.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »