Cigarettázás után testvére 13 éves nevelt gyerekét erőszakolta meg

Vádat emelt a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 23 éves férfi ellen, aki megerőszakolta testvérének 13 éves nevelt lányát.

A vádirat szerint a férfi – akit a bíróság 2014-ben szeméremsértés vétsége miatt már próbaidőre bocsátott – márciusban erőszakolta meg a lányt.
A 13 éves gyerek egyedül volt otthon, a fiatal férfi pedig simogatni kezdte. A lány elhúzódott tőle, próbálta hazaküldeni, majd amikor a férfi kiment az udvarra cigarettázni, az egyik közösségi oldalon segítséget kért. A férfi pár perc múlva visszament a lakásba, és a védekezni próbáló gyereket megerőszakolta. Utána pedig megfenyegette, hogy ne beszéljen senkinek a történtekről.

A lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, karjain és lábain karcolások és bevérzések keletkeztek.

Az ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött ember ellen elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen – írja az MTI.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Megerőszakolták és még őt tartóztatták leKitépte a 10 éves kislány szívét a gyilkos, miután elrabolta és megerőszakoltaÖt indiai férfi megerőszakolt egy dán nőt – örökre börtönbe mennekRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális bűncselekmény, nemi erőszak, szexuális bűncselekményForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »