Cementet dobtak a felüljáróról a kamionra az országúti terroristák

Három tárnoki fiatal kövekkel dobálta a környéken az autókat, egy teherautóra pedig cementeszsákot dobtak. Egy diósdi benzinkúton gyanúsan viselkedtek, ezért az ott dolgozók szóltak a rendőröknek.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A 20 éves U. Roland, a 22 éves F. László és kiskorú társuk csütörtök éjjel egy diósdi benzinkúton lettek gyanúsak az ott dolgozóknak. Rendszám nélküli autóval érkeztek, és a járó motorú kocsiba tankoltak, a sofőrön pedig maszk volt. A töltőállomás dolgozói ezért szóltak a rendőröknek.

A járőrök a benzinkúton elfogták a fiatalokat és előállították őket az Érdi Rendőrkapitányságra. Ott kiderült, hogy az elmúlt hónapban több bűncselekményt is elkövettek.

Február elején egy este Érden dobáltak meg egy buszt kövekkel. Február végén pedig az az M0-ás autóút egyik felüljárójáról dobtak köveket több teherautóra is. Ugyanezen az estén Tárnok mellett az M7-es autópálya felüljárójáról egy cementtel teli zsákot dobtak egy kamionra. A szélvédő betört, a cement pedig beterítette a vezetőfülkét és a sofőrt is. Egyik esetben sem sérült meg senki.

Az érdi rendőrök a fiatalokat kihallgatták majd őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat kérték – írja a police.hu.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »