Budapesti konferencián tudhatjuk meg, hogyan kell fogadnunk a földönkívülieket, akik laboratóriumokban teremtettek minket

Az alábbi közleményt kaptuk, és úgy döntöttünk, nem foszthatjuk meg olvasóinkat az élménytől:

1973 december 13-án Rael, a Nemzetközi Raeliánus Mozgalom spirituális vezetője találkozott egy idegen bolygóról származó emberi lénnyel. A látogató elmagyarázta, hogy réges-régen, az Elohim nevű, Földön kívüli tudósok teremtették az összes életet a Földön, és vezették az emberiséget a kezdetekben. A Raeliánus Mozgalom több mint 120.000 tagja a világ összes táján megünnepli az eseményt.

Budapesten, a december 13-i nyilvános összejövetelre Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából is várunk résztvevőket, ezen felül pedig december 12-én a Gellért Hotel Gobelin termében egy ingyenes konferencia kerül megrendezésre, melynek házigazdái Jean Marie Briaud, a kelet-európai országok vezetője, valamint Toma Marinescu, a Nemzetközi Raeliánus Mozgalom romániai vezetője.

„Az igazság a földönkívüli eredetünkről”

Most, hogy az emberiség belépett a tudomány korszakába, végre képesek vagyunk megérteni ezt a rendkívüli revelációt a földi élet eredetéről. Nem létezik természetfeletti isten, az evolúció elmélete pedig felnőtteknek szóló mese. A valóságban az összes földi életformát, beleértve az embert, az Elohim nevű, más bolygóról származó emberi lények hozták létre, tudományos laboratóriumokban a géntechnológia és a DNS tökéletes ismeretének köszönhetően. A Biblia egyike azoknak a szent könyveknek, amelyek a munkájuk bizonyságtételét tartalmazza, és amely valójában a világ legrégebbi ateista könyve, hiszen az eredeti zsidó verzió több mint 2500-szor használja az "Elohim" kifejezést, amely etimológiailag azt jelenti "azok akik az égből jöttek.".

Ezt a kifejezést később tévesen fordították az egyesszámú "isten" szóra. Az Elohim 2035-ig hivatalosan vissza akar térni egy Követségre, hogy újra kapcsolatba léphessen azokkal, akiket megteremtettek, mint ahogyan azt az összes ősi vallás megjövendöli. Hivatalosan visszatérnek egy , a Raeliánus Mozgalom által építtetett különleges Követségre, a múltban küldött nagy hírnökeik társaságában, mint Jézus, Buddha, Mózes és Mohamed, akiket életben tartanak az Elohim bolygón, egy nagyon fejlett klónozási eljárásnak köszönhetően, amely az örök élet titka…

„Ha fogadni akarjuk a földönkívülieket, először egy békés világot kell megteremtenünk, és ebben mindenki aktívan szerepet vállalhat”, mondta Briaud. „Meghívok minden békeszerető embert a konferenciára, ahol közösen fogunk meditálni a békéért”, zárta szavait Briaud.

Többet megtudhat, valamint friss információt szerezhet ezekről az akciókról a külön erre létrehozott Facebook eseményen.

Program:
December 12: Nyilvános konferencia, 18 óra, Gellért Hotel, Gobelin Terem.
December 13: Összjövetel és ünneplés, 14 óra, Gellért Hotel, Kávé Szalon. Új Raeliánusok csatlakozása ekkor lehetséges.

További információ az eseményről: www.hu.rael.org/events, Jean Marie Briaud: +41 (79) 401-5228
További információ az Üzenetek tartalmáról: www.hu.rael.org/message


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »