Budaházy: "nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon"

Budaházy: "nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon"

Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim!

Tegnap, október 26-án a rendőrség az ügyünkben lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainknál járt, hogy tájékozódjon a nyomkövető eszköz beüzemelésének lehetőségéről a háziőrizet helyén, mert a Fővárosi Ítélőtábla – ahová az ügyünk felkerült – erre utasította őket. Ebből az következtethető ki, hogy szigorítani akarnak a velünk szemben érvényben lévő kényszerintézkedésen, holott erre semmi okot nem szolgáltattunk, senki nem szegte meg a szabályokat, nem tűnt el vagy ilyesmi.

Viszont a szigorítás jelentheti azt, hogy akik már most is háziőrizetben vagyunk, azokat be akarják vinni előzetes letartóztatásba a börtönbe, vagyis nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon.

Hírdetés

Tegnapi hír az is, hogy felmentették a Sukoró-ügy vádlottjait másodfokon. Szimbolikus ez a két dolog így egyszerre, jól mutatja, hazánk közállapotai hol tartanak. A Sukoró-ügyet én indítottam el néhány hazafival, aztán a Fidesz egyik fő kampánytémájává vált a 2010-es választási kampányban, miközben mindenféle elszámoltatást ígértek a balliberálisok gazságai ügyében. Az elszámoltatásokból semmi nem lett, a rendőrterror elkövetői, felelősei ellen eljárás se indult, sukorósok felmentve, mi meg mehetünk a börtönbe.

Keserű ez számomra, hogy 2016-ban, 2006 tizedik évfordulóján ezeket kell leírjam nektek, de ez a helyzet.

Köszönünk minden eddigi segítséget és kiállást. Kérjük, aki tud, ezután is tartson ki mellettünk, most nagy szükség van rá, midőn az elhurcolás veszélye fenyeget többünket.

Sajnos az elszántak és kitartóak kevesen vannak, 2006-ban is kevés volt az igazi ellenálló. Hej, pedig ha felismerné ez a nemzet az erejét, élősködőink és tönkretevőink világgá futnának innen. De sajnos a pártokrácia kábítószerein tengődik most is a többség.

Isten legyen velünk, és adjon erőt mindahhoz, ami jön!

Diósd, 2016. október 27. hajnali 1 óra 45 perc

Budaházy György
hazafi
(nem jogerős) politikai elítélt


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »