„B*szták már meg magát?” – Terry Black az N1TV újságírónőjére förmedt a Vona Gáborral szembeni tárgyalás után

„B*szták már meg magát?” – Terry Black az N1TV újságírónőjére förmedt a Vona Gáborral szembeni tárgyalás után

Terry Black azért jelent meg szerda reggel a Budapest Környéki Törvényszéken, mert Vona Gábor, a Jobbik elnöke többek között őt is feljelentette jó hírnév és emberi méltóság megsértése miatt, miután a volt melegpornós celeb a fideszes Habony-médiában azzal próbálta őt lejáratni, hogy valójában ő is homoszexuális – bár ezt bizonyítani sehogy sem tudta.

A tárgyalás azonban lényegi elemek nélkül, jobbára iratismertetésekkel telt el, mert a nyolc alperes közül többeknek is probléma volt az idézésével: Terry Blacknek például rossz címre küldték ki a levelet. Sokatmondó ugyanakkor, hogy a tárgyaláson egyik alperesi sajtótermék jogi képviselője (Origó, Pesti Srácok, Ripost, Lokál, TV2) sem járult hozzá kép- vagy hangmásának közzétételéhez, és ugyanígy szégyenkezett Terry Black is a nyilvánosság előtt.

Hírdetés

Az izgalmak végül a Törvényszék épülete előtt történtek: az N1TV riportere azt kérdezte a Vona Gábort homoszexualitással vádoló Terry Blacktől, hogy kapott-e pénzt, avagy melyik habonyi médiaterméktől kapott pénzt azért, hogy a Jobbik elnökét lejárassa. Rácz Károly viszont annyira felháborodott azon, hogy ilyen kellemetlen kérdéseket kap, hogy csúnyán rátámadt az újságíróra, többek között azt kérdezte meg tőle, hogy „Baszták már meg magát?”

A teljesen indokolatlan durvaságot Terry Black csak fokozta: szexuális zaklatással felérő „Mert akkor bassza meg magát!”, illetve a riportert nőiségében lealacsonyító „Szüljön drága, gyerkeket! Azzal törődjön!” kijelentéseket is tett. A vele együtt érkező, szintén alperes Amanda Elstak nevű személy pedig „Csapd meg!” felszólítással uszította őt arra, hogy üsse meg a riportert.

Az N1TV felvétele Terry Black botrányos kirohanásáról:


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »