Brutálisan megerőszakolta a lányt, de nem emlékszik semmire

Egy újabb borzalmas, nehezen feldolgozható bűncselekmény történt a fővárosban. Szombat éjjel egy 19 éves “fiú” olyan brutális módon erőszakolt meg egy 18 éves lányt Kelenföld egy elhagyatott részén, hogy a lány még mindig az intenzív osztályon fekszik.

A Velvet információja szerint a lány olyan súlyos sérülésekkel került kórházba, hogy a rendőrök még ki sem tudták hallgatni.

A gyanúsított pénteken találkozott először az áldozatával, másnapra egy újabb találkozót beszéltek meg, akkor történt az erőszak. A fiú kihallgatásán arról beszélt, hogy mindössze a lány hajának színére, és a kabátján lévő kitűzőkre emlékszik.. Mindezt azzal magyarázta, hogy napok óta részeg volt, de állítása szerint nem drogozott. Korábban még nem volt büntetve.

“Védencem nem tett beismerő vallomást, mivel állítása szerint nem emlékszik semmire. A bűncselekmény súlya és az elkövetés módja miatt indítványozni fogjuk védencem elmeorvosi vizsgálatát”

– mondta a Velvetnek Benő László, a fiú ügyvédje.

A bíróság kedden délután döntött az előzetes letartóztatásáról, amit 30 napra elrendeltek, szexuális erőszak bűntettével és súlyos testi sértés kísérletének bűntettével gyanúsítják.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »