Brian May Bukarestben koncertezett

Brian May Bukarestben koncertezett

Freddie Mercurynak, a Queen énekesének emléke előtt tisztelgett zenésztársa, Brian May, az együttes gitárosa és Kerry Ellis brit énekesnő a hétfő esti bukaresti koncerten. 

brianmay-bukarest_b

A legendás Queen és Beatles dalait a két zenész előadásában több mint négyezren hallgatták a palotateremben. May első ízben lépett fel Bukarestben, a One Voice elnevezésű turné keretében tartott koncertet hosszas tapssal jutalmazta a közönség.

A kétórás fellépésen elhangzott többek közt a Beatles Tell Me What You See; a Kansas Dust in the Wind; Barbra Streisand The Way We Were című dala, de természetesen olyan népszerű Queen-slágerek is felcsendültek, mint a Love of My Life, a We Will Rock You vagy az Only the Good Die Young.

„Reméljük, eljönnek a nyári Queen koncertre is” – mondta a közönségnek May, a június 21-ei bukaresti koncertre utalva, amelyen a Queen zenekar Adam Lamberttel lép majd színpadra. A Life Is Real című dallal Freddie Mercury emlékének adóztak a fellépők, a hatalmas képernyőkön a legendás énekesről készített felvételeket láthatta a közönség, Kerry Ellis pedig a dal szövegébe belelopta azt a mondatot: „Freddie egy géniusz”.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »